Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Integrovaný zabezpečovací systém EISS

EISS je integrovaný zabezpečovací, přístupový, kamerový a docházkový systém s vazbou na požární signalizaci, systémy pro ochranu perimetru, interkom a další systémy chytrých budov.

Integrovaný zabezpečovací systém EISS

EISS (Enterprise Integrated Security System) se odlišuje od běžných zabezpečovacích integrovaných systémů zejména svou flexibilitou, spolehlivostí a architekturou. Systém je navržen především pro ochranu majetku a osob do prostředí, kde se vyžaduje spolehlivost. EISS je možné přizpůsobit na míru dle potřeb zákazníka a úrovně zabezpečení.

Systém EISS je vhodný pro zabezpečení objektu v jedné lokalitě, v regionu s více geograficky oddělenými objekty až po globální enterprise (multiregionální) systém.

Integrovaný systém EISS je navržen jako modulární systém, což umožnuje zákazníkovi využívat jen potřebné moduly. Modularitou je tak maximalizována ekonomická efektivita investice do zabezpečení.

Systém EISS umožní snadnou, rychlou a tím pádem ekonomickou správu integrovaného zabezpečení, přístupu, kamerového systému, klíčového a předmětového hospodářství, docházkového systému, ochrany perimetru, požární signalizace a dalších subsystémů. EISS slouží k ochraně majetku a osob, řízení a správě chytrých budov a umožňuje výrazně zefektivnit provozní procesy.

Díky své flexibilitě, spolehlivosti a modularitě a má EISS široké uplatnění v mnoha oblastech, kde je zapotřebí chránit majetek a osoby a toto zabezpečení efektivně a ergonomicky řídit.

V porovnání s konkurenčními produkty EISS poskytuje řadu nadstandardních funkcí, které ocení jak velké, tak malé společnosti. Více se o těchto funkcích, architektuře a modulech můžete dozvědět na www.ebis.cz/eiss.

 
 
Reklama