Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Profesionální endoskop s pohyblivou hlavicí Laserliner VideoInspector 3D

Endoskop umožňuje proniknout do zákoutí se ztíženým přístupem. Jedna se o vynikající řešení, díky kterému můžete prohlížet skryté vady nebo zaznamenávat stav stavby na nepřístupných místech.

Endoskop Laserliner VideoInspector 3D je profesionální inspekční kamera se zodolněným, wolframovým pouzdrem, s hlavicí pohyblivou v rozsahu 360° a kamerou na flexibilním kabelu o průměru 6 mm. Zařízení je vybaveno LED diodami, které umožňují nahlédnout také do míst zbavených světla.

Endoskopická kamera disponuje displejem 3,5“ s velkým kontrastem, na kterém milimetr po milimetru prohlédnete prostor, který vás zajímá. Obraz můžete otáčet o 90°. Navíc funkce Hold umožňuje zmrazit danou oblast obrazu na aktuálním políčku. Kromě toho konektor HDMI umožňuje přenesení obrazu na externí, větší monitory. Pokud se jedná o výdrž, Li-Ion akumulátor zajišťuje přibližně 4 hodiny práce. Záznam se ukládá na výměnné paměťové karty s kapacitou do 8 GB.


Spy Shop
logo Spy Shop

Firma Spy Shop působí na trhu od roku 2007. Zaměřuje se na prodej nástrojů, které slouží k ochraně majetku a inspekci obtížně dostupných míst. V naší nabídce naleznete zařízení, jako skryté kamery, fotopasti nebo inspekční kamery.

 
 
Reklama