Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový videoportál ESTAV.tv představíme na Aquathermu Praha 2022

ESTAV.tv je nový portál pro videa, audia, podcasty, webináře, živá vysílání. Zařadí se tak k ostatním redakčním projektům, tedy k TZB-info, ESTAV.cz a Kalkulátoru cen energií TZB-info. Zajímají vás podrobnosti? Přijďte se nás zeptat osobně na veletrh.

K našim webům TZB-info, ESTAV.cz, Kalkulátor cen energií TZB-info připravujeme novinku ESTAV.tv, portál pro videa, audia, podcasty, webináře, živá vysílání.

Na platformě ESTAV.tv pracujeme od ledna 2022. První natáčení už proběhla a nyní jsme ve fázi stavebních úprav místností pro studio. Potřebujeme prostory na míru, které vyhovují požadavkům natáčení audio a video obsahu a které zároveň nabídnou příjemné prostředí pro naše hosty.

Poprvé na Aquathermu Praha 19. - 22. 4. 2022

„Na našem stánku na veletrhu Aquatherm Praha již potkáte logo nového videoportálu a již nyní se na stránce ESTAV.tv můžete podívat na prezentaci. Co plánujeme a jak se vám to líbí? Těšíme se na vaše názory a diskuze na našem veletržním stánku. Spuštění provozu ESTAV.tv plánujeme na začátek května, je tedy ještě možnost reagovat,“ říká Ing. Dagmar Kopačková, Ph.D., ředitelka TZB-info a ESTAV.

Studio ESTAV.tv

Studio máme ve stejném domu, jako je redakce, tedy v Praze 6 na Petřinách. Na podobě nových prostor spolupracujeme s interiérovou designérkou Ivou Bastlovou, kterou znáte i z textů na našich webech. Zvukové a obrazové parametry ladíme s dalšími kolegy.

Pro technické stránce se potýkáme se situací, kterou známe od svých zákazníků a naši čtenáři ji znají, pokud v poslední době něco stavěli. Stále na něco čekáme, stále něco není, ale trpělivě čekáme a v mezičase pracujeme na doladění pořadů, které chceme realizovat. Hledáme zajímavé inspirace a pracujeme v prozatímním režimu. A podle hesla „všechno zlé je k něčemu dobré“ upravujeme původní plány.

„Jsem moc rád a hlavně vděčný za podporu vedení firmy a práci všech kolegů, díky kterým se nám povedl vybudovat nový portál pro naše uživatele, čtenáře a zákazníky. Nadále chceme zlepšovat naše služby a servis pro všechny naše uvedené partnery. Je potřeba jít s dobou a ESTAV.tv je skvělou cestou jak to realizovat,“ říká Tomáš Sehnal, kreativní ředitel ESTAV.tv

Děkujeme spolupracovníkům ESTAV.tv

Iva Bastlová, DiS. Iva pracuje jako interiérová designérka od roku 2002, lektorka a vydavatelka odborného magazínu Interiéry. Vystudovala obor navrhování interiérů a nábytku na VOŠ Volyně a následně i obor nábytek a výrobky ze dřeva na Technické univerzitě ve Zvolenu. Navrhuje komplexní soukromé i veřejné interiéry a produkty do interiéru a věříme, že naše studio bude jednou z jejich dobrých referencí.

Petr Novotný, profík pro tvorbu videí, lifestreamů, aftermovies, webinářů a podcastů, který pro naši redakci již natáčel řadu staveb, reportáží a rozhovorů. Zná nás, naše čtenáře i zákazníky. Perfektní spolupráce.

Milan Zadělák, kameraman, střihač, korespondent a autor řady reportáží s 25letou praxí. S prací z Regionalnitelevize.cz, České televize, ČT24, slovenské televize TA3, mexické televize Televisa a Foro TV - Mexico. Specializuje se na válečné oblasti, ale naši hosté, zákazníci a vy jej znáte za kamerou bezpočtu našich rozhovorů, živých vysílání, reportáží a webinářů.

Na webové podobě projektu pracují naši kolegové v Topinfo.

Postupně vám představíme i další spolupracovníky.

Stánek TZB-info, ESTAV.cz a ESTAV.tv najdete v hale 4

Registrace návštěvníků
Kód pro naše hosty a příznivce do registrace je 2244140
Na základě vyplnění registrace a kódu, obdržíte na svůj e-mail poukázku na volnou vstupenku zdarma.

Tak na viděnou 19.–22. 4. 2022 na výstavišti v Letňanech. Těšíme ne na vás i na doprovodném programu
 
 
Reklama