Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Právní poradna zdarma na stánku ESTAV.cz a TZB-info.cz, navštivte nás na For Archu

Přijďte na náš stánek D21 ve výstavní hale 1 a využijte na veletrhu FOR ARCH jedinečné příležitosti konzultovat zdarma svoje záměry z hlediska koupě bydlení, plánované výstavby či možnosti řešení sporů se sousedy s doktorkou práv specializující se na právo ve stavebnictví. Na vaše dotazy bude zdarma odpovídat JUDr. Petra Adámková, Ph.D.

ESTAV.cz pozval autorku oblíbených článků doktorku práv Petru Adámkovou na veletrh FOR ARCH 2016. Zde bude odpovídat na dotazy návštěvníků na spojeném stánku redakcí TZB-info.cz a ESTAV.cz (stánek D21, výstavní hala 1) v pátek 23. září 2016 od 10 do 18 hodin.

Nevyznáte se ve stavebním právu? Řešíte konflikt se sousedy? Co na váš spor říká Nový občanský zákoník? Nevyznáte se v procesu povolení stavby? Proč po vás stavební úřad vyžaduje hlukovou studii na stavbu rodinného domu?

Přijďte se zeptat na to, co vás zajímá! Vše okolo stavebního zákona, koupě nemovitosti, sousedských vztahů a práva! Využijte jedinečné příležitosti konzultovat s právničkou zcela zdarma.

PVA EXPO PRAHA
PVA EXPO PRAHA
 

„Zájemcům a návštěvníkům stánku mohu pomoci zorientovat se v platné legislativě soukromého i veřejného práva spojené s koupí nemovitosti, plánovanou výstavbou či rekonstrukcí nemovitosti, jak optimálně nastavit kupní smlouvu, smluvní vztahy s realizační firmou a technickým dozorem, vysvětlím, jak probíhá stavební řízení a co je třeba pro jeho úspěšné zvládnutí, kdy je třeba se obracet na stavební úřady či na soudy v případě sousedských sporů atd.,“ komentuje své možnosti Petra Adámková.

 

V tentýž den probíhá i konference na téma Jak koupit a rekonstruovat bydlení. Pro účast na konferenci vyplňte, prosím, přihlášku. Na přihlášené účastníky čeká dárek, tištěná příručka Jak koupit bydlení zdarma.