Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

GRAND PRIX For Arch pro ESTAV.cz

Projekt od ESTAV.cz získal cenu GRAND PRIX. Do soutěže bylo přihlášeno 31 exponátů a mezi 5 nejlepšími byl i projekt Jak koupit bydlení z dílny našeho nového portálu ESTAV.cz

V loňském roce jsme na veletrhu For Arch portál ESTAV.cz slavnostně otvírali. Pro nejstarší český portál, který jsme akvizicí získali, jsme připravili zcela nový obsah i moderní design.
ESTAV.cz je určen široké stavební veřejnosti a redakce během roku zveřejnila téměř 2500 článků, 26 zajímavých témat, řadu reportáží a nyní při příležitosti veletrhu FOR ARCH Praha příručku pro ty, kteří se chystají koupit dům nebo byt. Potěšilo nás, když první rok práce naší nové redakce završila nejprestižnější cena největšího tuzemského stavebního veletrhu.


„Jak koupit bydlení je praktická příručka, která upozorní laickou veřejnost přehledným způsobem na možná úskalí při nákupu nemovitostí,“ odůvodnila porota své rozhodnutí.

V reportáži z prvního dne veletrhu jsme Vás žádali, abyste nám drželi palce. A nyní děkujeme všem, kteří tak učinili. Zároveň patří poděkování i celému autorskému týmu tohoto projektu, ve kterém jsou odborníci různých profesí právníci, architekti, a technici z různých oblastí stavebnictví.
Příručka přináší otázky, na které je dobré znát odpověď ještě před tím, než si koupíte nemovitost, abyste nekupovali zajíce v pytli za velké peníze.

Projekt Jak koupit bydlení bude představen i na konferenci Přírodní stavitelství

Podrobněji se můžete s příčkou seznámit na konferenci ESTAV.cz s názvem Přírodní stavitelství v pátek 18. září od 10:00 do 13:30 hodin popřípadě na stánku redakce v hale 1 stánek G11. Vstupenku si můžete stáhnout zdarma a platí i na celý veletrh.

ESTAV.cz tak pokračuje v úspěších portálu TZB-info, který získal GRAND PRIX For Arch v roce 2013 za Kalkulátor cen energií TZB-info a v loňském roce čestné uznání za Výpočet prostupu tepla stavební konstrucí.


GRAND PRIX FOR ARCH Praha 2015 - společná fotografie oceněných
 
 
Reklama