Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nejnovější trendy v protipožární a zabezpečovací technice představí veletrh FSDays 2016

Významným místem setkání odborníků z oblasti bezpečnosti je již tradičně podzimní veletrh PRAGUE FIRE & SECURITY DAYS 2016 (FSDays 2016). Letošní 8. ročník veletrhu se uskuteční ve dnech 20. – 24. září 2016, kdy se v letňanském veletržním areálu PVA EXPO PRAHA soustředí nejžhavější novinky protipožární a zabezpečovací techniky, které každoročně přicházejí prezentovat zástupci významných českých i zahraničních značek.



 

FSDays každoročně představuje nejnovější trendy a postupy sloužící v protipožární ochraně, mechanické a elektronické zabezpečovací systémy, kamerové systémy, prostředky sloužící k ostraze a ochraně objektů, systémy pro inteligentní budovy apod. Za dobu svého trvání si FSDays získal pověst kvalitního odborného veletrhu.

Veletrh FSDays se koná souběžně se stavebním veletrhem FOR ARCH 2016 a přináší tak ojedinělé oborové propojení bezpečnosti se stavebnictvím. Pro své vystavovatele zároveň vytváří mimořádnou příležitost pro prezentaci na několika oborově příbuzných projektech.

FSDays se orientuje primárně na odborného návštěvníka z řad montážních a realizačních firem, odborníky z nejširšího spektra oborů bezpečnosti, bezpečnostních složek státu, tj. organizátorem a partnery akce pečlivě vybraných a pozvaných cílových skupin návštěvníků. Zájem profesionálů o FSDays potvrzuje skutečnost, že počet odborných návštěvníků veletrhu se v minulém roce zvýšil o 40 % oproti předešlým ročníkům. Celý komplex odborných veletrhů navštívilo v minulém roce 74 000 návštěvníků.

 




Na výstavní ploše 1 200 m2 se v září představí nejnovější technologie z oborů fire & security, IT bezpečnosti, integrovaných systémů budov a mnoha dalších specializací, nejvýznamnějších společností zastoupených na našem trhu.

FSDays 2016 navštíví prezentační kamión ZETTLER




Nepřehlédnutelnou zajímavostí letošního ročníku je kamión ZETTLER, který brázdí Evropou a na své roadshow představuje na exkluzivních veletrzích novinky v technologii detekce požáru ZETTLER a potlačení požáru Tyco. Na podzim zavítá kamión ZETTLER na veletrh FSDays 2016, aby předvedl návštěvníkům například ovládací panel PROFILE s dotykovou obrazovkou, detektor 3oTec se třemi senzorovými technologiemi či detektor plynu Meridian od Scott Safety. Kamión obsahuje také produkty pro potlačení požáru iFLOW a SAPPHIRE od firmy Tyco a komunikační systémy ZETTLER Care. Na palubě kamiónu se zákazníci seznámí s vystaveným portfoliem produktů prostřednictvím živých demonstrací a rozšířené reality, která zobrazuje produkty ZETTLER nainstalované v reálném prostředí v rámci 360° prohlídky konkrétního použití.

Portfolio firmy ZETTLER je postaveno na technologii MZX, která nabízí některé z nejpokročilejších dostupných možností detekce požáru. Více informací najdete na www.zettlerfire.com.

Své novinky předvede firma DANTRACKER – dánský výrobce unikátních GPS trackerů pro auta, motorky, jízdní kola, ale i jiné vozidla a cennosti. Trackery mají výdrž baterie až 10 let bez nutnosti dobíjení a obsahují globální sim-čip, s kterým můžete sledovat svoje cennosti po celém světě.

Mezi významné partnery a společnosti, které se budou prezentovat na FSDays 2016 dále uveďme například ASOCIACE GRÉMIUM ALARM, ASM, BESY CO, CMZS, Cech EPC ČR, DANTRACKER TECHNOLOGY COMPANY, ELFNET GROUP, HFP, JABLOTRON ALARMS, Ministerstvo vnitra ČR, PHOBOS, RADOM DCOM, ROSINTEGRO, SUP-TECHNIK, VOP, WORKSWELL, Z-WARE a mnohé další.

Součástí veletrhu je již tradiční prestižní soutěž FSDays AWARD o nejlepší a nejzajímavější produkt či službu, kterou každoročně vyhlašuje organizátor veletrhu. Ocenění nepochybně výrazně pomáhá uvedení nových výrobků na trh a jejich dalším komerčním úspěchům. Soutěž je určena pro všechny společnosti prezentující se na FSDays.

Generálním partnerem veletrhu je Asociace technických bezpečnostních služeb Grémium Alarm. Záštitu poskytlo Ministerstvo vnitra ČR. Veletrh podporuje řada významných odborných partnerů.

Veškeré novinky a zajímavosti týkající se veletrhu FSDays 2016 najdete na www.fsdays.cz.


 
 
Reklama