Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Přijeďte na konferenci Požární bezpečnosti staveb – PKPO 2018. Budete se za rok rádi vracet

Konference PKPO 2018, která se koná 14. - 15. května 2018, je již osmým ročníkem, ale tento formát jsme pro vás připravili poprvé. Nové bude i místo jejího konání v hotelu Skalský dvůr, kam bychom se měli vejít všichni.

Uzavření registrací na konferenci Požární bezpečnosti staveb – PKPO 2018 se rychle blíží. Registrujte se online.

Všichni víme, že správná konference není jen o odborném programu.

Dobrý program konference je samozřejmě důležitým základním kamenem, nicméně konference je především o setkávání a komunikaci lidí tváří v tvář. A to jak na té formální půdě v sále nebo na workshopech, tak i v kuloárech nebo na společenském večeru.

Připravili jsme pro vás v úžasném prostředí hotelu Skalský dvůr dvoudenní konferenci, kterou si užijete po všech stránkách. Část účastníků bude pravděpodobně ubytována v dalších hotelech, pokud se kapacita hotelu Skalský dvůr naplní.

Po celou dobu vás bude doprovázet výborná káva a nejrůznější dobroty k zakousnutí. Na společenském večeru si budete moci vybrat, zda chcete v klidu debatovat s přáteli a kolegy anebo zda navštívíte besedu o historii bicyklů u nás, nebo si zahrajete malý turnaj ve stolním fotbálku pro osm hráčů.

K tomu všemu nám bude hrát příjemná muzika. Ať už máte rádi víno nebo pivo, budete ho mít v rámci společenského večera k dispozici dle vaší libosti. Samozřejmostí bude skvělý raut.

Proto neváhejte dlouho, ať získáte ještě ubytování přímo v hotelu, kde konference proběhne.
K saku se to sice moc nehodí, ale do konferenčního sálu se tak dostanete i v „bačkůrkách“.









Profesní komora požární ochrany, z.s.
logo Profesní komora požární ochrany, z.s.

Profesní komora požární ochrany (PKPO) podporuje vytvoření zdravého konkurenčního prostředí na komerčním trhu a přispívá k růstu kvality požární ochrany, bezpečnosti a prevence. Přispíváme ke zvyšování odbornosti fyzických i právnických osob v oblasti ...