Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Veletrh FOR ARCH nabídne letos významné téma – řízení energetické náročnosti a koncepce větrání

Nadcházející ročník mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH, který se uskuteční na konci září v areálu PVA EXPO PRAHA, si jako jedno z významných denních témat vybral řízení energetické náročnosti budov a koncepci větrání.

V jeho rámci se uskuteční přednáška nazvaná Vytápění a větrání v moderních úsporných budovách, na které se budou moci návštěvníci podrobně seznámit s problematikou energeticky efektivních staveb. Dalším zajímavým bodem programu bude konference o požární bezpečnosti budov.

Na stavebním veletrhu FOR ARCH, který se uskuteční ve dnech 20. až 24. září v areálu PVA EXPO PRAHA, bude v rámci nového projektu různých denních témat středa 21. září věnována řízení energetické náročnosti budov a koncepci větrání. Jedná se o velmi významné kapitoly, neboť český právní řád ukládá za povinnost, aby nové budovy (od r. 2018 veřejné a od r. 2020 všechny) spadaly do kategorie s velmi nízkou energetickou náročností a spotřebou energie pokrývanou ve větší míře z obnovitelných zdrojů.

Zajímavou středeční akcí pak bude konference Požární bezpečnost budov, pořádaná odborným internetovým portálem TZB-info, která se svým profilem snaží vytvořit místo k setkání specialistů napříč obory. Proto se kromě novinek v normách na ochranu budov a tomu odpovídajících stavebních řešení bude zabývat například také vlivem větrání na odvod tepla a kouře, požárními vodovody a bezpečnostními prvky výtahů. Nepůjde však vždy jen o technická řešení jako taková, ale i o provoz a údržbu těchto zařízení v rámci facility managementu.

Online přihláška na konferenci Požární bezpečnost staveb


ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 
Reklama