Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Optické kouřové hlásiče JALO Helsinki

Kouřové alarmy JALO Helsinki jsou výjimečné svým krásným designovým vzhledem s mezinárodním oceněním, jednoduchou instalací a zárukou 5 let.

kouřové alarmy JALO Helsinki

Obecně lze říci, že bezpečnost našich domovů je většinou opomíjena a podceňována. Optický kouřový alarm však zcela bezpečně ochrání naše domovy a děti před rozsáhlými požáry.

Naše kouřové alarmy JALO Helsinki jsou výjimečné svým krásným designovým vzhledem, jednoduchou instalací i bez nutnosti vrtání, nemají žádná malá tlačítka, celý vnější povrch funguje jako testovací tlačítko. Výrobek splňuje všechny evropské normy a certifikace. Záruka je poskytnuta na 5 let.

Finské společnosti JALO Helsinki se podařilo ve spolupráci s předními finskými designéry vytvořit ze složitého a neestetického bezpečnostního prvku, krásný a elegantní výrobek, který není potřeba skrývat mino naše pohledy na strop.

I BEZPEČNOST MŮŽE BÝT KRÁSNÁ

Optické kouřové alarmy KUPU a LENTO vystavujeme v naší vzorkovně, či se s nimi budete moci seznámit na březnové výstavě FOR HABITAT, konané od 20. do 23. 3. 2014.

Navštivte naše webové stránky www.jalohelsinki.cz, kde najdete celý sortiment zboží, včetně široké škály barevných variant.

 
 
Reklama