Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Poradenství a technická pomoc ZDARMA

Všem vlastníkům a uživatelům objektů poškozených povodněmi nabízí Baumit, spol. s r.o. odborné poradenství při odstraňování vlhkosti.Postiženým povodní garantujeme slevu min. 25% na nákup sanačních omítek Baumit Sanova v období do 31. 8. 2013.

Baumit odstranění vlhkosti poradenství sanační omítky sleva Baumit Sanova
  • Poradíme Vám na místě rychlé a účinné řešení při sanaci zdiva, soklu nebo fasády
  • Změříme vlhkost zdiva
  • Odebereme vzorky pro zjištění výskytu solí
  • Doporučíme vhodnou skladbu sanačních omítek na míru

Pro postižené povodněmi garantujeme slevu v minimální výši 25 % z ceníkových cen na nákup sanačních omítek Baumit Sanova v období do 31. 8. 2013.

Můžete bezplatně zavolat na naši poradenskou linku 800 100 540 nebo nás kontaktovat e-mailem na povodne@baumit.cz. Doporučený postup sanačních prací a další informace naleznete na www.baumit.cz.

Baumit Sanova omítky představují osvědčené systémové řešení, po aplikaci umožňují vysychání zdiva, a to při současném využívání interiéru. Tyto výrobky mají výhodné technické parametry, které zamezují vzniku dalších škod a splňují přísná kritéria směrnice WTA.


Baumit, spol. s r.o.
logo Baumit, spol. s r.o.

Zateplení fasád, zateplovací systémy / omítkové systémy - strojní omítky, sádrové omítky a stěrky, sanační omítky, omítkový systém pro zdravé bydlení / probarvené fasádní omítky a barvy, kreativní omítky / lité podlahy a samonivelační stěrky / program pro ...

 
 
Reklama