| ČSN EN 203-2-7NORMA JE ZRUŠENA | ||||||||||||||||||||||||||||||
|  | |
| Název anglicky: | Gas heated catering equipment - Part 2-7: Specific requirements - Salamanders and rotisseries | 
| Třídicí znak: | 061901 | 
| Schválena: | 5.9.2007 | 
| Vydána: | 1.10.2007 | 
| Účinnost od: | 1.11.2007 | 
| Platnost ukončena: | 1.11.2014 | 
| Počet stran: | 12 | 
| Orientační cena: | 198 Kč | 
| Zapracované dokumenty: | EN 203-2-7:2007 | 
| Formát PDF: | CPDF - Character PDF (norma je plnotextová) | 
| Velikost PDF: | 185 kB | 
| Druh: | ČSN | 
| Vydavatel: | Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví | 
| zobrazit detail normy na stránkách vydavatele | |
