Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pozvánka na slavnostní zahájení provozu nového Kalkulátoru cen energie TZB-info

Portál TZB-info slavnostně zahájí provoz nového nástroje pro porovnávání cen elektřiny a plynu 19.9.2012 v 12.30 hod. Slavnostní zahájení provozu se koná v rámci veletrhu For Arch v PVA EXPO PRAHA, ve vstupní hale I, konferenčním sále 2, vstup je zdarma. Srdečně zveme všechny příznivce možnosti nezávislého srovnání cen.

Portál TZB-info připravil nástroj, který umožní zájemcům porovnávat ceny dodavatelů elektřiny a plynu na základě konkrétní spotřeby domácnosti a v daném přípojném místě.

V oblasti plynárenství a elektroenergetiky stát prostřednictvím Energetického regulačního úřadu (ERÚ) reguluje některé složky dodavatelské ceny. U elektrické energie tvoří regulovaná část ceny pro rok 2012 tvoří asi 52 % celkové ceny. U zemního plynu tvoří regulovaná část ceny jen asi 21 % celkové ceny. Zbylá část cen obou komodit je neregulovaná, tržní, a stanovuje ji obchodník.
Tato část generuje rozdíly v různé výši a správným výběrem dodavatele lze významně ušetřit.
Je třeba si ovšem uvědomit, že důležité je energií v první řadě šetřit. Portál TZB-info již jedenáctým rokem nabízí informace o výrobcích, technologiích, řešeních a legislativě k úsporám energií. Možnost porovnání cen za spotřebovanou energii je tedy logickým pokračováním.

Kalkulátor cen energií TZB-info, nezávislý porovnávač ceny elektřiny a plynu
Kalkulátor cen energií TZB-info
Kalkulátor cen energií TZB-info Vám na jednom místě přináší nezávislé informace o cenách jednotlivých prodejců elektrické energie a plynu na českém trhu. Kalkulátor je projektem internetového portálu TZB-info, jehož značka garantuje kvalitu a aktuálnost poskytovaných informací a to díky svému renomé v oboru energeticky úsporného stavebnictví a technických zařízení budov.

Kalkulátor cen energií TZB-info:

  • Pracuje se svým rozsahem jedinečnou databází cen energií většiny dodavatelů na českém trhu.
  • Každodenně sleduje aktuální ceny energií a ihned ceny aktualizuje, poskytuje proto nejaktuálnější údaje.
  • Zahrnuje nejen aktuální ceníky, ale sleduje i historický vývoj cen u každého dodavatele.
  • S předstihem uveřejňuje budoucí ceny energií s platností například pro následující rok.
  • Poskytuje nezávislou poradnu pro odběratele elektrické energie a plynu.
  • Je nezávislým porovnávačem, nepreferuje tedy prodejce v závislosti na poskytované provizi nebo jiných výhodách.
  • Jasně a přehledně ukazuje, co vše spotřebitel platí v ceně energie.
  • Umožňuje detailní porovnání vypočtené ceny s Vaší fakturou za energie.
  • Nabízí porovnání cen jednoduchým způsobem srozumitelným pro každého.

Od 19.9.2012 si zapamatujte adresu kalkulator.tzb-info.cz

Kalkulátor cen energie TZB-info je přihlášen do soutěže Grand Prix veletrhu For Arch Praha 2012.

Srdečně zveme všechny přátele a příznivce portálu TZB-info na slavnostní zahájení provozu 19.9.2012 v 12.30 hod. v PVA EXPO PRAHA Letňany, ve vstupní hale I, konferenčním sále 2, vstup je zdarma.
Zahájení provozu se koná v rámci doprovodného programu veletrhu For Arch, v případě zájmu Vám rádi zašleme elektronickou volnou vstupenku.

Naši stálí čtenáři vědí, že jsme pro nový nástroj hledali zajímavý název. Děkujeme všem, kteří nám poslali své tipy na TZB-info přes náš facebook.
Možná jsme nároční, možná to chce ještě čas, ale ani z Vašich tipů jsme si nevybrali, stejně jako předtím z nápadů našich. Nakonec tedy "Kalkulátor cen energií TZB-info". Sice konzervativní, ale jasné.
Jak jsme slíbili, 10 zaslaných návrhů odměníme. Losování proběhne na slavnostním zahájení provozu Kalkulátoru cen energií TZB-info.

 
 
Reklama