Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

EasyPART: Inovativní ohnivzdorná pěna pro bezpečné utěsnění prostupů

S dostupností v různých velikostech a baleních je EasyPART ideální volbou pro těsnění otvorů malých i velkých rozměrů.

EasyPART představuje revoluční dvousložkovou intumescentní ohnivzdornou pěnu navrženou speciálně k utěsnění elektrických a mechanických prostupů a kanálů. Tato inovativní pěna, nabízená výhradně společností NUVIA Služby, nabízí široké spektrum výhod, které z ní dělají optimální volbu pro požární ochranu.

Vlastnosti EasyPART:

1. Bezpečnost:

EasyPART je vyroben s ohledem na bezpečnost. S nulovým obsahem halogenových sloučenin splňuje nejvyšší standardy pro ochranu před požárem, při současné vysoké bezpečnosti při instalaci.

2. Snadná aplikace:

Produkt je připravený k okamžitému použití s aplikační pistolí - ať už ruční, pneumatickou nebo elektrickou. Tím je zajištěna jednoduchá a efektivní aplikace bez ztráty času.

3. Vysoká expanze:

S velmi vysokou expanzí (cca x12) nabízí EasyPART účinné a zároveň ekonomické utěsnění a ochranu proti průniku ohně a kouře. 

4. Krátká doba tuhnutí:

EasyPART se vyznačuje krátkou dobou tuhnutí, čímž se minimalizuje časový odstup mezi aplikací a plnou účinností.

EasyPART zcela naplňuje očekávání v oblasti požární ochrany. Díky své bezpečnosti, snadné aplikaci a vysoké expanzi poskytuje klíčové výhody pro každý projekt, kde je požadována spolehlivá požární ochrana prostupů a kanálů. S touto inovativní pěnou si můžete být jisti, že váš projekt je chráněn nejmodernějšími bezpečnostními technologiemi.

Více informací


 
 
Reklama