Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Systém NuSTRUCT zajišťuje nejvyšší úroveň bezpečnosti pro železobetonové konstrukce

Na český trh přináší NUVIA Služby skvělou novinku, která může výrazně zvýšit bezpečnost a odolnost vašich ocelových a betonových konstrukcí proti požárům.

Představujeme vám NuSTRUCT - flexibilní, ohnivzdorný, vodotěsný a vzduchotěsný ochranný systém, který je připraven přizpůsobit se jakémukoli profilu.

Klíčové vlastnosti systému NuSTRUCT:

1. Ochrana proti požárům: Systém byl vyvinut s ohledem na normu ISO 834 a dokáže zajistit po dobu až 120 minut ohnivzdornou ochranu kovových konstrukcí. Vaše konstrukce tak budou zachovávat své mechanické vlastnosti i v extrémních požárních situacích.

2. Odolnost proti stříkající vodě: Tento systém také odolává stříkající vodě, což je klíčové pro konstrukce umístěné v náročných prostředích, jako jsou továrny a průmyslové objekty.

3. Prevence šíření požáru: NuSTRUCT  účinně brání šíření požáru na kovové konstrukce, což je zásadní pro zachování bezpečnosti a minimalizaci škod v případě krizové situace.

4. Dekontaminovatelnost: Tento systém je snadno dekontaminovatelný, což je důležité v prostředích, kde jsou konstrukce vystaveny různým nečistotám a chemickým látkám.

5. Flexibilita: Systém NuSTRUCT je mimořádně flexibilní a snadno se přizpůsobí různým prostředím a požadavkům. Jeho schopnost komprese umožňuje použití i v náročných konstrukčních situacích.

6. Opravitelnost: Umožňuje snadnou opravu v případě potřeby, což vám ušetří čas a náklady na údržbu.

NuSTRUCT je revolučním řešením, které posune bezpečnost a odolnost vašich konstrukcí na novou úroveň, a to bez ohledu na to, zda pracujete na novém stavebním projektu, nebo hledáte způsob, jak zvýšit bezpečnost stávajících konstrukcí.

Více informací


 
 
Reklama