Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

MANDIK a.s. přináší nové možnosti zabudování pro osvědčenou požární klapku FDML

V MANDIK a.s. jsme rozšířili instalační možnosti naší požární klapky FDML, která si již získala významné postavení na českém trhu. Nyní poskytuje větší adaptabilitu v různých stavebních podmínkách.

V souladu s nejvyššími standardy bezpečnosti byla klapka FDML znovu testována v akreditované požární zkušebně PAVUS, a.s. a prokázala vysoký standard i v nových podmínkách aplikace.

 

Podrobnosti o provedených požárních zkouškách a instalaci:

  • Norma zkoušky: CSN EN 1366-2
  • Konstrukce: Normová tuhá stropní konstrukce o minimální tloušťce 150 mm
  • Materiál prostupu: Sádra
  • Klasifikace: CSN EN 13501-3+A1 - EI 90 (ho i↔o) S
  • Certifikace: CSN EN 15650

Kromě standardních testů byla klapka FDML podrobena i doplňkové zkoušce dle CSN EN 1366-2 čl. 6.2.7, která simuluje aplikaci bez připojeného potrubí z obou stran a instalaci s ochrannou mřížkou. V této zkoušce klapka dosáhla výjimečného hodnocení EI 120 (ho i↔o), což potvrzuje její vysokou odolnost a spolehlivost.

Toto rozšíření nabízí našim klientům lepší přizpůsobivost v rozmanitých instalačních podmínkách, aniž by byla narušena integrita a spolehlivost systému.

 

Pro další informace o požární klapce FDML, technické specifikace nebo jakékoli dotazy, prosím, navštivte naše webové stránky www.mandik.cz nebo kontaktujte náš odborný tým. MANDIK a.s. je tu pro vás, abychom společně zvyšovali bezpečnost vašich objektů.

Detail produktu


MANDÍK, a.s.
logo MANDÍK, a.s.

MANDÍK, a.s. je akciovou společností s působností v oblastech výroby vzduchotechniky a požárních prvků, průmyslového vytápění, tepelné techniky a klimatizačních jednotek. Je držitelem certifikátu vydaného dle ČSN EN ISO 9001:2001 a ČSN EN ISO 3834-2.

 
 
Reklama