Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Bezpečnostní sekce HK ČR zřídila novou Pracovní skupinu Požární ochrany

Vznikem Pracovní skupiny byl doplněn dlouhodobě chybějící bezpečnostně oborový člen rodiny pracovních skupin Bezpečnostní sekce. Vedení se ujme Profesní komora požární ochrany.

Dosud obsahovala Bezpečnostní sekce HK ČR tyto pracovní skupiny: Pracovní skupina bezpečnostní politiky a vzdělávání, Pracovní skupina technických bezpečnostních služeb, Pracovní skupina ostrahy majetku a osob, Pracovní skupina detektivních služeb.

Bezpečnostní sekce Hospodářské komory ČR působí v oboru komerční bezpečnosti a vlivu bezpečnostní politiky státu na podnikání a je zaměřena na obhajobu zájmů a potřeb členů HK ČR v této oblasti. Pracovní skupina požární ochrany se chce svou činností zejména zapojit v oblastech, ve kterých již dlouhodobě Bezpečnostní sekce HK ČR působí. Jedná se o právní úpravu oboru, vzdělávání a řešení aktuálních otázek oboru, stejně jako hledání názorové shody a společných stanovisek k těmto otázkám.

Pracovní skupina požární ochrany navazuje na předešlou spolupráci Hospodářské komory ČR s Profesní komorou požární ochrany, která se zde jako autorizované společenstvo věnuje tvorbě pravidel praxe v požární bezpečnosti staveb a dále se aktivně zapojuje do práce Bezpečnostní sekce Hospodářské komory ČR.

Více informací


Profesní komora požární ochrany, z.s.
logo Profesní komora požární ochrany, z.s.

Profesní komora požární ochrany (PKPO) podporuje vytvoření zdravého konkurenčního prostředí na komerčním trhu a přispívá k růstu kvality požární ochrany, bezpečnosti a prevence. Přispíváme ke zvyšování odbornosti fyzických i právnických osob v oblasti ...

 
 
Reklama