Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Fyzická ostraha je základem zabezpečení staveb a objektů

Postarat se o ochranu objektů lze mnoha způsoby. Základem je ale dobře proškolená a spolehlivá fyzická ostraha.

Ať už potřebujete ostrahu pro průmyslové objekty, administrativní budovy, areály, sklady, provozovny, hotely, úřady nebo soukromé objekty, vždy využijte služeb renomované bezpečnostní agentury.

Ostraha se musí orientovat v objektu i zvládat obsluhu EZS

V TOP security tvoří právě fyzická ostraha základ všech služeb, a proto je samozřejmé, že strážní jsou velmi dobře proškoleni a výborně se orientují v problematice zabezpečení objektů. Při využití fyzické ostrahy je vždy kladen důraz na analýzu bezpečnostní situace a nastavení ostrahy tak, aby plně pokryla všechny potřeby.

Fyzická ostraha může provádět kontrolu objektů, obsluhu zabezpečovacích systémů, strážní jsou školeni i na kontrolu zaměstnanců, prověřování automobilů, mohou využívat bezpečnostní rámy, skenery i služební zbraně. Ostraha může pracovat ve služební uniformě, v obleku nebo v civilu. Vždy záleží na vašich preferencích.

Ostraha


TOP security, s.r.o.
logo TOP security, s.r.o.

Patříme mezi přední bezpečností agentury v České republice a to už od roku 1992. Veškeré služby zajišťujeme z vlastních zdrojů, proto jsme schopni vám garantovat nejvyšší kvalitu. Pracujeme chytře, systematicky, efektivně. Klientům přinášíme profesionální ...

 
 
Reklama