Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Fotopast na zloděje Browning Recon Force 4K Edge pro monitorování stavby

Fotopasti hlavně slouží k sledování zvířat v jejím přirozeném prostředí. Ačkoliv tato zařízení našla uplatnění také v jiných oborech. Fotopasti pomáhají např. hlídat stavby.

Ochrana stavby před zloději není jednoduchá. Bohužel krádeže na stavbách způsobí velké ztráty. Krade se všechno, například stavební nářadí, čerstvě zasazená okna nebo dokonce kotly. Fotopast spojuje výhody různých typů zabezpečovacích systémů. Toto nevelké maskované zařízení můžeme instalovat kdekoliv na stavbě. V okamžiku vstupu zloděje na hlídané místo čidlo odhalí pohyb a fotopast pořídí fotografii nebo začne nahrávat video. Záznam se ukládá na kartu. V případě chycení zloděje nám může posloužit jako důkaz v řízení.

Fotopast na zloděje Recon Force 4K Edge  je jeden z nejlepších modelů dostupných na trhu. Zařízení je vybaveno matricí 32 Mpix. To znamená velmi kvalitní záznam s většími detaily a sytostí barev. Tato venkovní kamera také nahrává videa 4K UHD se zvukem z okolí. Kamera je opatřena IR reflektorem s dosahem 25 m, takže funguje také v noci. Kamera podporuje paměťové karty až 512 GB. Všechny tyto vlastnosti vytvářejí profesionální fotopast  k nenápadnému monitoringu stavby.

Více informací


Spy Shop
logo Spy Shop

Firma Spy Shop působí na trhu od roku 2007. Zaměřuje se na prodej nástrojů, které slouží k ochraně majetku a inspekci obtížně dostupných míst. V naší nabídce naleznete zařízení, jako skryté kamery, fotopasti nebo inspekční kamery.

 
 
Reklama