Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Beznáustkový alkohol tester AlcoForce Raptor AT7000

V Česku se oficiálně léčí na 40 000 alkoholiků. Některé průzkumy dokonce odhadují, že až 1 100 000 Čechů pije alkohol v nadměrném množství. Není proto divu, že alkohol se také objevuje na pracovišti.

Beznáustkovy alkohol tester AlcoForce Raptor AT7000

Zákoník práce jasně říká, že požívání alkoholu na pracovišti je závažným porušením práce, a v podstatě takový člověk může být na hodinu propuštěn. V zaměstnáních, kde jde o životy lidí nebo o materiální škody, jako například u stavebních firem, by tedy určitě neměla chybět důsledná kontrola ze strany zaměstnavatele. Ten často stojí před otázkou, jaký alkohol tester vybrat.

AlcoForce Raptor AT7000 je určen k provádění hromadných prověřovacích měření na přítomnost alkoholu bez použití náustku, což snižuje provozní náklady a zvyšuje snadnost používání alkohol testeru. Hlavně to oceňují stavební firmy, kde kontrola stavu střízlivosti zaměstnanců je nesmírně důležitá pro zajištění bezpečnosti práce a to tím spíše, že náklady případných škod může nést zaměstnavatel a pojišťovací firmy odmítají vyplatit odškodnění v případě spáchání škody osobou, která byla pod vlivem alkoholu.

Tento alkohol tester pro stavební firmy se vyznačuje elektrochemickým čidlem FastScan, které se od jiných liší stabilitou, rychlostí fungování a přesností. Čas měření je do 4 s! Důležitou vlastností je také pasivní režim, v kterém alkohol tester sám odebírá vzorek. Díky tomu můžeme otestovat osobu, která není schopna sama vydechnout potřebné množství vzduchu.

Alkohol tester je zkontrolován a zkalibrován tak, aby byl připraven k použití. Na výrobek se vztahuje 24měsíční záruka.


Spy Shop
logo Spy Shop

Firma Spy Shop působí na trhu od roku 2007. Zaměřuje se na prodej nástrojů, které slouží k ochraně majetku a inspekci obtížně dostupných míst. V naší nabídce naleznete zařízení, jako skryté kamery, fotopasti nebo inspekční kamery.

 
 
Reklama