Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Propojení kamer i alarmu v jedné aplikaci MyJABLOTRON umožňuje vzdálené ovládání

Nové kamery jsou unikátní především díky propojení s alarmem JABLOTRON 100. Při poplašné události uživatele informují a zároveň posílají minutový záznam. Ten zachycuje, co se dělo před poplachem i bezprostředně po něm.

Zákazníci se mohou kdykoliv přes svůj chytrý mobilní telefon podívat, co se děje na monitorovaném místě, a ujistit se, že je vše v pořádku.
Nové kamery přináší tři stěžejní funkce: videosekvenci, záznam a livestream (živý přenos). Na trhu ojedinělá funkce videosekvence poskytuje minutový záběr, složený ze třiceti vteřin monitorovaného místa před a po vyvolání poplachu nebo třeba odjištění objektu.

Výkonný ředitel David Beneš představil na tiskové konferenci v nově otevřeném pražském showroomu videoverifikační IP kamery a předvedl jejich funkce v praxi.

Nové videoverifikační kamery JI-111C s objektivem DOME a JI-112C s objektivem BULLET jsou plně kompatibilní se zabezpečovacím systémem JABLOTRON 100. Detektory, čidla či kamery monitorují situaci v hlídaných prostorách a v reálném čase poskytují majiteli informace formou SMS notifikací nebo pomocí chytré aplikace MyJABLOTRON. Celý systém je vhodný jak pro zabezpečení domácností, tak firemních sídel.

„Cílem Jablotronu vždy bylo chránit bezpečí a majetek svých zákazníků a naše nové kamery posouvají možnost zabezpečení objektů zase o krůček dále. Zákazníci se mohou kdykoliv přes svůj chytrý mobilní telefon podívat, co se děje na monitorovaném místě, a ujistit se, že je vše v pořádku,“ uvedl David Beneš, výkonný ředitel JABLOTRON ALARMS a.s. Doplnil, že „nově vybudovaný showroom je další součástí prozákaznicky laděné politiky společnosti.“

Přečtěte si také článek Úroveň bezpečnosti je možné zvýšit pouhým stisknutím jednoho tlačítka.

Podívejte se na video "JABLOTRON kamery. Ochrání to, co je pro vás důležité"

Více o produktech společnosti Jablotron a nových kamerách se dozvíte na www.jablotron.cz nebo na bezplatné lince 800 800 522.

 
 
Reklama