Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ucelený systém hygieny

Sanela se snaží přinášet inovativní výrobky a reagovat na změny trhu a jeho potřeby.

V tomto roce úspěšně zahájila výrobu dávkovačů dezinfekce, ale již na počátku věděla, že nechce nabídnout pouze dávkovač jako takový. Plánovala, že se tento dávkovač stane v budoucnu součástí ucelených systémů řízené hygieny. Proto nyní představuje nový výrobek v této oblasti SLKT 04. Jedná se o sestavu turniketu, termo-vizuální kamery a bezdotykového dávkovače dezinfekce.

Tento sofistikovaný a kompaktní přístroj slouží k tomu, aby zamezil vstupu do určité části budovy osobě, která má zvýšenou teplotu těla, nemá nasazenou ochranu obličeje a nevydezinfikovala si ruce. A jak to vlastně funguje? Osoba, která chce vstoupit do takto zabezpečené oblasti vloží ruce pod dávkovač dezinfekce a následně se podívá do kamery, která zkontroluje zakrytí nosu a úst a změří tělesnou teplotu. Pokud je vše v pořádku, a zároveň dávkovač spustil dávku dezinfekčního roztoku, tak je umožněn průchod turniketem.


SANELA spol. s r.o.
logo SANELA spol. s r.o.

SANELA spol. s r.o. je předním českým výrobcem kompletního sortimentu sanitární elektroniky. Hlavním cílem společnosti je uspokojit vysoké nároky zákazníků na moderní sociální zařízení a jejich vybavení ve spojení s vysokou hygienou a komfortní obsluhou.

 
 
Reklama