Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Bezpečnostní technologie

Je pro nás nesmírně důležité posouvat se v oblasti bezpečnostních technologií a stále se věnovat jejich inovacím.

Věříme a víme, že lidský faktor, kvalitně proškolený personál, je v našem oboru nahraditelný. Přesto jdeme naproti technologickému pokroku a inovacím, které umožňují našim zaměstnancům pracovat efektivněji, bezpečněji a přesněji.

Jak již bylo zmíněno, žádná technologie nenahradí kvalitně proškolený personál, a tak společnost D.I.SEVEN, a.s. věnuje velkou pozornost a podporu svým zaměstnancům. Provádíme pravidelná a důkladná školení, protože jen odborně vzdělaný personál dokáže správně a efektivně technologie využívat. Díky našim moderním a unikátním technologiím a zařízením jsme s našimi zaměstnanci neustále v kontaktu, staráme se o jejich bezpečnost a můžeme jim poskytnout okamžitou pomoc.

Zavádíme a rozvíjíme moderní technologie, které doplňují, pomáhají a chrání lidské zdroje při výkonu fyzické ostrahy objektů. Bezpečnostní systémy pomáhají chránit Váš majetek a zjednodušují procesy komunikace mezi objektem, strážným a naší agenturou nebo záchrannými složkami. Bezpečnostní systémy tím zajistí rychlejší zásah v případě potřeby.

Technologie pomáhají správně provádět kontrolní procesy a zajišťují dokonalý reporting pro klienta i manažera objektu.

Mezi naše základní služby patří vzdálený monitoring objektů, který je zajištěn naším vlastním pultem centralizované ochrany (PCO). Náš PCO je jedním z nejmodernějších v Evropě a poskytuje profesionální služby v celé České republice.


D.I.SEVEN FACILITY s.r.o.
logo D.I.SEVEN FACILITY s.r.o.

Specializujeme se na Facility management, Property management a Energy management pro: - Administrativní budovy - Obchodní centra - Průmyslové a výrobní budovy a haly - Logistická centra - Bytové domy - Hotely - a další typy budov Poskytujeme komplexní ...

 
 
Reklama