Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Stánek TZB-info na Infothermě budí pozornost

TZB-info na letošním jubilejním XX. ročníku mezinárodní topenářské výstavy Infotherma 2013 prezentuje dvě novinky z oblasti výpočtů. Jedná se o nezávislý Kalkulátor cen energií a dále o koncepčně přepracovaný výpočet Porovnání nákladů na vytápění.

Kalkulátor cen energií TZB-info

Mezinárodní topenářská výstava Infotherma 2013 v Ostravě opět přilákala velké množství vystavovatelů i návštěvníků. Mnozí pamětníci těch původních výstav ve Frýdlantu nad Ostravicí v diskuzích u stánků potvrzují, že i po přestěhování do větších prostor na ostravské Černé louce si výstava zachovala perfektní organizaci a příjemné „domácké“ prostředí.

Tým organizátorů výstavy vedený Alenou Bujákovou a Ing. Liborem Kostelným přišel v letošním jubilejním XX. ročníku s nápadem, který se ukázal jako šťastný. Hned za vstupem, kudy procházejí všichni návštěvníci, umístil komplex stánků několika společností, které se zabývají odbornou informatikou a poradenstvím. Samozřejmě nás potěšilo, že portálu TZB-info byl v tomto prostoru se společným konzultačním zázemím nabídnut první stánek u vstupu na výstavu.


Ing. Jan Schindler ukazuje na Kalkulátoru cen energií návštěvníkům, kolik by mohli ušetřit změnou dodavatele elektřiny nebo plynu.

Na samém závěru druhého dne výstavy se u stánku zastavila místopředsedkyně senátu Alena Gajdůšková. Zajímala se především o skladbu ceny energie a vliv podpory obnovitelných zdrojů na tuto cenu.


Informace o rozdílu cen u jednotlivých dodavatelů mnohé návštěvníky nepotěšily.

Ing. Bronislav Bechník, Ph.D., prezentuje zájemcům nově zpracovaný výpočet Porovnání nákladů na vytápění.

 
 
Reklama