Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Prosba o pomoc při aktualizaci kalkulátoru

Kalkulátor cen energií TZB-info (Kalkulátor) pravidelně informuje zákazníky o změnách cen. Práci na cenících nám však komplikují obchodníci, kteří nezveřejňují ceníky.

V poslední době dochází k výraznému zvyšování cen elektřiny i plynu. Dodavatelé mění ceníky, každý den se něco děje. Tyto změny po nás vyžadují zvýšené úsilí, abychom aktualizaci cen zvládli a udržovali ceny v Kalkulátoru cen energií TZB-info na aktuální úrovni.

Většina dodavatelů včas zveřejňuje změny cen na svých stránkách. Pokud je obchodník řádně zveřejní, tak nemáme problém nové ceny zadat. Bohužel nastávají také případy, kdy obchodník informuje o změnách cen zákazníky nebo v případě poptávek sděluje, že již určitý produkt nenabízí, ale už zapomene informaci zveřejnit na svých stránkách. Potom bohužel nemáme možnost údaje v Kalkulátoru zjistit a změnit.

Prosba k zákazníkům, kteří dostali nové ceníky

Z těchto důvodů prosím návštěvníky Kalkulátoru, kteří obdrželi nový ceník a kteří jej u nás nenajdou, aby byli tak laskavi a přeposlali jej na adresu jan.schindler@topinfo.cz . Přispějete tak ke zvýšení informovanosti jiných zákazníků.


Pozn.: Stejný problém je uveden i na webu Energetického regulačního úřadu: "Vzhledem k tomu, že dodavatelé nemají zákonnou povinnost zveřejňovat své ceníky, ani je předkládat úřadu, nemá ERÚ informace od ostatních dodavatelů k dispozici. V případě, že Energetický regulační úřad obdrží doplňující informace od dalších dodavatelů, bude interaktivní kalkulátor o tyto nabídky doplňovat."
Komentář k aktuálním cenám eletkřiny a plynu (přímý přenos komentářů a rozhovorů z FOR ARCH 2018)


 
 
Reklama