Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dokonalá kolekce postelí ruční výroby Classic

Luxusní kontinentální postele na míru z kolekce Classic od Le Chomat vás učarují každým detailem ručního zpracovaní, originalitou designu i dokonalým pohodlím.

Dokonalá kolekce postelí ruční výroby Classic

V provedení Residence, Silver, Gold či Platinum můžete mít jedinečné a luxusní boxspringové postele ruční výroby od značky Le Chomat, která ctí svou dlouhou tradici i přírodní materiály pro výrobu dokonale pohodlných a originálních postelí.

Jaký model zvolíte? Bude to vysoký solitér do ložnice, postel L’Homme? Nebo dáte přednost ženským tvarům kontinentální postele La Femme? Zaujmout vás může i model luxusní postele Arche, která je synonymem pro eleganci a luxus. Eleganci, ale i jednoduchost a částečně moderní vzhled zase nabízí boxpringová postel Signature. Dokonalým zázrakem do vaší ložnice pak může být i postel Miracle, která zaujme svými dokonale uhlazenými liniemi a ručně prošívanými čtverci s vysoce propracovanými detaily. Posledním zástupcem jedinečné kolekce Classic je pak Création, dominantou této luxusní postele na míru je pak moderní minimalistické čelo obdélníkového tvaru, které se skládá ze čtyř řad ručně prošívaných polstrovaných panelů.

Každá luxusní postel Le Chomat z kolekce Classic je ruční výroby a z těch nejlepších a nejluxusnějších přírodních materiálu. Design postelí je originální, vytvořený značkou Le Chomat.

Více informací o luxusních postelích Le Chomat z kolekce Classic naleznete ZDE
Le Chomat s.r.o.
logo Le Chomat s.r.o.

Le Chomat vyrábí a prodává luxusní kontinentální postele na míru dle vlastních návrhů. Nejluxusnější postele na našem trhu vznikají s láskou k řemeslu, s úctou k rodinné tradici a ruční výrobou za použití výhradně exkluzivních přírodních materiálů.

 
 
Reklama