Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Luxusní boxspringové postele z nové kolekce Le Chomat Modern

Konečně vám je představujeme, dvě naše novinky, které se jako první mohou pyšnit tím, že patří do naší nové kolekce Modern. Jak název napovídá, jedná se o moderní pojetí luxusních boxpring postelí.

Luxusní boxspringové postele z nové kolekce Le Chomat Modern

Metropolitan

Postel, která je na obrázku v luxusním odstínu hnědé, jsme pojmenovali Metropolitan. Především pro její čisté linie, krásu v její jednoduchosti a městskému stylu, který je jí vlastní, si ji umíme představit v moderních bytech významných světových metropolí, kde se setkává bohatý kulturní život i mnoho příležitostí pro každého.

Privilege

Zářivá růžová barva dává vyniknout druhé posteli z naší nové kolekce Modern, kterou jsme nazvali Privilege. Tato postel totiž není pro každého, ocení ji však člověk, který má rád jednoduchý design s podmínkou, že musí být dokonale propracovaný. Čelo této postele je výsledkem pečlivé ruční práce našich mistrů čalouníků, kteří si vyhrají s každým detailem všech postelí luxusní značky Le Chomat.

  • U obou postelí si můžete zvolit výšku čela v rozměru 180 cm, 155 cm a 130 cm.
  • Rámové postele Metropolitan a Privilege vyrábíme ve dvou verzích: matrace zapuštěná v rámu postele nebo matrace lemující rám postele.

Podívejte se na bližší informace o luxusních postelích Le Chomat z nové kolekce Modern.


Le Chomat s.r.o.
logo Le Chomat s.r.o.

Le Chomat vyrábí a prodává luxusní kontinentální postele na míru dle vlastních návrhů. Nejluxusnější postele na našem trhu vznikají s láskou k řemeslu, s úctou k rodinné tradici a ruční výrobou za použití výhradně exkluzivních přírodních materiálů.

 
 
Reklama