Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Přírodní materiály jsou pro výrobu postelí nejvhodnější

Pokoleními si předáváme lásku a pokoru k přírodě. Z jejích darů pak pro vás vybíráme ty nejkvalitnější suroviny, které zpracováváme s ohledem na přírodu samotnou.


Syntetické materiály jsou sice levné, ale neposkytují pohodlí, krásu ani výdrž přírodních materiálů, které známe po staletí, ale přesto stále nemají konkurenci. S postelí jsme v těsném kontaktu každý den, proto by neměla být vyrobena z nepříjemných umělých materiálů. V Le Chomat vyrábíme postele pouze z toho nejkvalitnějšího, co nám příroda dala.

Z čeho vyrábí postele značka Le Chomat?

Bavlna

Je nejen příjemná na dotek, ale také výborně odvádí přebytečné teplo a vlhkost, je měkká a zároveň velmi pevná. Bavlněné vlákno je schopno přijmout až 27 % vody, přičemž na dotek zůstává stále suché. Navíc je bavlna hypoalergenní, tedy nedráždí pokožku a nezpůsobuje alergické reakce.

Alpaka

Je vysoce ceněna pro svou výjimečnou hebkost a lehkost, výborné termoregulační vlastnosti a schopnost udržovat ideální tělesné mikroklima. O alpace se říká, že je teplejší než vlna, měkčí než kašmír a jemnější než mohér.

Kašmír

Patří k nejjemnějším přírodním vláknům. Je ceněn pro svou hebkost a schopnost pohlcovat pot, který tělo vytváří během spánku.


Jedině přírodní materiály tak zajistí dobrou termoregulaci, sucho a pohodlí pro zdravý a ničím nerušený spánek. Postel z přírodních materiálů je proto rozumnou investicí do celkové kvality života.

Objevte další cenné přírodní materiály, které používáme pro výrobu postelí, na našich webových stránkách.


Le Chomat s.r.o.
logo Le Chomat s.r.o.

Le Chomat vyrábí a prodává luxusní kontinentální postele na míru dle vlastních návrhů. Nejluxusnější postele na našem trhu vznikají s láskou k řemeslu, s úctou k rodinné tradici a ruční výrobou za použití výhradně exkluzivních přírodních materiálů.

 
 
Reklama