Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Postel Metropolitan je dominantní i luxusní kousek nábytku

A přece tak elegantní! Nová kolekce Le Chomat Modern ukrývá moderní postele, kde se snoubí krása v jednoduchosti s luxusem a tradičním zpracováním Le Chomat ... třeba Metropolitan, diamant do ložnice.

Postel Metropolitan je dominantní i luxusní kousek nábytku

Metropolitan bude dominantním prvkem v moderněji pojaté ložnici bez toho, aby ztratila kouzlo ruční výroby Le Chomat. Právě zpracování s ohledem na každý detail dává této luxusní posteli jedinečnou eleganci.

Design

Ruční skládání jednotlivě čalouněných, stejně širokých svislých pruhů, které se pravidelně opakují, se nachází po celé šířce čela. Minimalistické čelo si pak můžete zvolit ve třech výškách - 180 cm, 155 cm a 130 cm.

Luxusní čalounění

Vyberte si i u tohoto modelu vhodné čalounění z širokého spektra krásných látek v bohaté barevné škále. Pro ten nejluxusnější vzhled je pak možné si vybrat i z více než 500 italských kůží, které jsou, tak jak je u postelí Le Chomat zvykem, té nejvyšší možné kvality.

Dvě varianty

Postel Metropolitan nabízíme ve dvou variantách - první s matrací zapuštěnou v rámu a druhou s matrací bez zapuštění do rámu. Druhá varianta pak navozuje dojem, že se jedná o vysoce moderní boxspringovou postel či kontinentální typ postele.

Matrace na výběr

Také matraci si můžete zvolit dle vašich preferencí. Luxusní postel Metropolitan může být vybavena dvěma typy matrací. Oba typy vám však naplní vaše představy o čistém pocitu luxusu a potěšení z kvalitního, zdravého a hlubokého spánku.


Le Chomat s.r.o.
logo Le Chomat s.r.o.

Le Chomat vyrábí a prodává luxusní kontinentální postele na míru dle vlastních návrhů. Nejluxusnější postele na našem trhu vznikají s láskou k řemeslu, s úctou k rodinné tradici a ruční výrobou za použití výhradně exkluzivních přírodních materiálů.

 
 
Reklama