Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Aquatherm Praha zahájil registraci vystavovatelů na rok 2014

Již dnes veletrh podpořili například firmy Atmos, Baxi, Dakon, Danfoss, Geberit, Geminox, Grundfos, Ivar CS, IVT, Junkers, Korado, Meibes, Protherm, Regulus, Rehau, Stiebel Eltron, Vaillant, Viessmann, Weishaupt nebo Atrea, Amit, Daikin, Elektrodesign, Příhoda, Rekuper, Remak, Trane, Ziehel-Abegg a mnozí další.

První uzávěrka končí již 31. 10. 2013 a přihlášeným firmám garantuje největší výběr výstavní plochy a umístění jejich expozice.

Díky podpoře a účasti klíčových firem z oboru technologických zařízení budov, ale i techniky prostředí staveb poskytne veletrh na jednom místě odborné, ale laické veřejnosti komplexní přehled, kam trh směřuje a jaké technologie firmy v nejbližším horizontu připravují. Návštěva veletrhu se tak stane hlavně příležitostí vidět vše na vlastní oči, zjistit jaké jsou nové trendy, apod..

Pro zájemce o účast jsou již v této chvíli připraveny elektronické dokumenty. Přihláška k účasti, objednávka služeb a objednávka realizace expozice, jsou ve formě aktivního PDF, které můžete po vyplnění uložit v počítači, přímo vytisknout nebo odeslat e-mailem. Podklady v tištěné formě obdržíte poštou v nejbližších dnech. Stáhněte si dokumenty pro vystavovatele.



 
 
Reklama