Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

20. ročník Aqua-therm Praha - jaro 2014

K veletrhu Aqua-therm Praha 2014 připravujeme 4 dny doprovodného programu: Vědecko-technický den, REHVA den, den technologických novinek a tématický den.

O jednotlivých společnostech podporujících nový termín veletrhu, tak i o novinkách plánovaného doprovodného programu, který přinese mnoho pozitivních změn Vás budeme informovat opět formou e-news, které zároveň budete nacházet na webových stránkách veletrhu www.aquatherm-praha.com a odborného portálu TZB-info.

Pro zájemce o účast jsou již v této chvíli připraveny elektronické dokumenty. Přihláška k účasti a ceník služeb jsou ve formě aktivního pdf., které můžete po vyplnění přímo v počítači jak tisknout, ukládat tak i zároveň přímo odeslat emailem.
V případě Vašich otázek nás prosím kontaktujte, jsme připraveni se s Vámi sejít, popř. vše vyřešit e-mailem a telefonicky.
Dokumenty pro vystavovatele ke stažení.

Základní informace o Aqua-thermu Praha 2014

Vážení obchodní přátelé,
za celý realizační tým jubilejního ročníku veletrhu AQUA-THERM Praha 2014 předem děkujeme za důvěru a inspiraci a těšíme se na společnou cestu k nové kvalitě tohoto tradičního veletrhu.

TZB-info je jedním ze tří hlavních partnerů veletrhu Aqua-therm Praha 2014.



 
 
Reklama