Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Aqua-therm Prague 2014 uvádí REHVA jako nejprestižnější událost v HVAC v ČR

REHVA, Federace evropských asociací oboru TZB, podporuje veletrh Aqua-therm Praha 2014 a ačkoliv zdůrazňuje jeho odborný charakter, uvádí, že zajisté bude zajímavý i pro ostatní veřejnost, které se zajímá o úspory energií.

"Jednáme o účasti předních odborníků z řad REHVY a konkrétních zajímavých tématech, která jsou v ČR nová, případně s odborníkem ze zahraničí přichází nový pohled", řekl pro TZB-info Mgr. Michal Drážďanský, jednatel MDL Expo.
"Jako "ochutnávku" mohu prozradit například seminář „New HVAC technology of net zero energy building“. I naší technické veřejnosti je jasné, že problematika budov s téměř nulovou potřebou energie znamená nové technologie, ale také nové a inovativní přístupy pro jejich navrhování a uplatnění. Věřím, že i proto tento seminář zaujme", pokračoval M. Drážďanský.
Jako bonus vnímá M. Drážďanský skutečnost, že díky vzájemné spolupráci s touto přední evropskou odbornou asociací na doprovodném programu a při propagaci veletrhu v okolních evropských zemích, se při dvacátém ročníku Aqua-therm Praha opět vrací mezi akce evropského významu v našem regionu.


 
 
Reklama