Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Aqua-therm Praha 2014

Pro jubilejní 20. ročník veletrhu AQUA-THERM Praha v České republice se chystají zásadní změny. AQUA-THERM Praha 2014 se bude konat 4. - 7. března a zahajuje dlouho žádaný dvouletý cyklus veletrhu.

20. mezinárodní veletrh Aqua-therm Praha 4. - 7. března 2014, Praha - PVA Letňany

"Velkou změnou je přesun veletrhu na jarní termín a začátek dvouletého termínu pořádání veletrhu.
To co nás k tomu vedlo, není třeba zdůrazňovat. Jsou to především ekonomické důvody, které musí naši klienti řešit denně, dále pak prodloužení intervalu zavádění novinek na trh apod. Samozřejmě jsme se pro tak zásadní změnu nerozhodli bez konzultací s tradičními vystavovateli, naopak, konkrétní termín včetně konání v sudých letech jsme pečlivě vybírali právě s ohledem na Vás, naše klienty a s maximální možnou reflexí na nosné oborové akce jak doma tak v zahraničí"
,
řekl Mgr. Michal Drážďanský z pořadatelské agentury MDL Expo, s.r.o. a pokračuje:
"Další změnou je změna pořadatele veletrhu. Z rozhodnutí majitele licence spol. Reed Messe Wien GmbH se novým pořadatelem veletrhu Aqua-therm v Praze a v Nitře stala společnost MDL Expo s.r.o. Veletrh AQUA-THERM Nitra 2013 je úspěšně již za námi a pevně věřím, že na Aqua-thermu Praha 2014 čekají vystavovatele a návštěvníky jen pozitivní změny."


"Kvalitně připravený veletrh je stále nepochybně nejen tradiční, ale i dobrou součástí marketingových aktivit. Aby byl dobrý, je třeba jej přizpůsobit signálům trhu, potřebám vystavovatelů a zájmu návštěvníků. Je naprosto zřejmé, že bez těchto informací se to žádnému pořadateli nepodaří. Proto bychom velice rádi opět obnovili komunikaci nad vlastní podobou veletrhu a jsme připraveni v maximální možné míře reagovat."

Za celý realizační tým jubilejního ročníku veletrhu AQUA-THERM Praha 2014 předem děkuji za důvěru a inspiraci a těšíme se na společnou cestu k nové kvalitě tohoto tradičního veletrhu.
Přejeme Vám mnoho obchodních úspěchů.
Vedení veletrhu<
/p>

 
 
Reklama