Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

E.ON Energy Globe Award ČR je jedno z nejuznávanějších ocenění v oblasti životního prostředí.

E.ON Energy Globe Award ČR vyznamenává projekty, které šetří energii, přírodu a přispívají k ochraně životního prostředí. Chcete i vy vyhrát „ekologického oskara“ a 500.000 Kč? Přihlášky do 3. ročníku soutěže do 15.4.2011.

3. ročník soutěže E.ON Energy Globe Award ČR je otevřen všem projektům v kategoriích Oheň, Voda, Země, Vzduch, Mládež, Obec a Kutil.

Vážíme si možnosti zapojení TZB-info do tohoto projektu "ekologických oskarů"


V roce 2008 se E.ON Energy Globe Award konal v ČR poprvé a my jsme měli velkou radost z ocenění projektu jednoho z našich významných autorů Dr.Ing. Zdeňka Pospíchala a z toho, že TZB-info bylo u toho, když se oceněný koncept v praxi tvořil. Na TZB-info již dlouho před oceněním vyšla celá řada článků o koncepci úspor v teplé vodě, kterou Dr.Pospíchal uvedl v život již v celé řadě objektů. A jsme rádi, že i nadále přinášíme exkluzívní informace o dalších realizacích.

V roce 2010 bylo mezi nominovanými a následně oceněnými i řešení energetických úspor v Národním divadle, které realizovalo Sdružení ENESA a.s. a EVČ s.r.o.metodou EPC. Na TZB-info najdete k tomuto projektu celou řadu článků, krátkých zpráv i videa z přednášek o realizaci. A samozřejmě tyto informace jsou součástí nové části TZB-info, která je věnována "samofinancování úspor" metodou EPC.
 
 
Reklama