Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Právní poradna zdarma! Konzultantka stavebního práva na veletrhu For arch

Nevyznáte se ve stavebním právu? Řešíte konflikt se sousedy? Co na váš spor říká Nový občanský zákoník? Nevyznáte se v procesu povolení stavby? Proč po vás stavební úřad vyžaduje hlukovou studii na stavbu rodinného domu? Takové i jiné otázky můžete klást právničce JUDr. Petře Adámkové, Ph.D., v pátek 23. září na veletrhu For arch na stánku ESTAV.cz a TZB-info.cz. Odpovídat na vaše dotazy bude zdarma.

© Fotolia.com – epitavi

ESTAV.cz pozval autorku oblíbených článků doktorku práv Petru Adámkovou na veletrh For arch 2016. Zde pro návštěvníky veletrhu bude odpovídat na dotazy návštěvníků na spojeném stánku redakcí TZB-info.cz a ESTAV.cz (stánek D21, výstavní hala 1) v pátek 23. září 2016 od 10 do 18 hodin.

„Zájemcům a návštěvníkům stánku ESTAV.cz mohu pomoci zorientovat se v platné legislativě soukromého i veřejného práva spojené s koupí nemovitosti, plánovanou výstavbou či rekonstrukcí nemovitosti, jak optimálně nastavit kupní smlouvu, smluvní vztahy s realizační firmou a technickým dozorem, vysvětlím, jak probíhá stavební řízení a co je třeba pro jeho úspěšné zvládnutí, kdy je třeba se obracet na stavební úřady či na soudy v případě sousedských sporů atd.,“ komentuje své možnosti Petra Adámková.

Přijďte a využijte jedinečné příležitosti konzultovat zdarma svoje záměry z hlediska koupě bydlení, plánované výstavby či možnosti řešení sporů se sousedy s doktorkou práv specializující se na právo ve stavebnictví.

V tentýž den probíhá i konference na téma Jak koupit a rekonstruovat bydlení. Pro účast na konferenci vyplňte prosím přihlášku. Na přihlášené účastníky čeká dárek, tištěná příručka Jak koupit bydlení zdarma.

JUDr. Petra Adámková, Ph.D

JUDr. Petra Adámková, Ph.D

Lektorka, konzultantka, právnička se specializací na stavební právo a oblast realit. Dlouhodobě poskytuje konzultace a školení pro stavební a projekční firmy, stavebníkům poskytuje poradenství při koupi nemovitosti či přípravě smluv před realizací stavby. Má zkušenosti jak z oblasti soukromé sféry (advokacie), tak z výkonu veřejné správy (právnička veřejného ochránce práv, zkušební komisařka ČKAIT pro oblast práva ), což jí umožňuje po odborné stránce analyzovat problém v celé jeho šíři. V letech 2013–2015 lektorovala vzdělávací akce členů ČKAIT ve vazbě na nový občanský zákoník, povolování staveb a nové smluvní vztahy ve výstavbě.

 
 
Reklama