Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

FOR ARCH 2019: Právní poradenství v oblasti staveb na stánku TZB-info a ESTAV.cz

Ve stavebně právní poradně ESTAV.cz můžete zdarma konzultovat své právní dotazy týkající se stavby a bydlení, uzavírání smluv na dodávky prací, servis i rekonstrukce. Rozhovory a konzultace budou probíhat na veletrhu FOR ARCH 2019 v naší expozici 1F17 v Hale 1.

ESTAV.cz pozval na veletrh dva oblíbené autory článků, právní konzultantku JUDr. Petru Adámkovou, Ph.D., a advokáta Radka Motzkeho. Odpovídat na vaše dotazy budou zdarma!

Ve středu a ve čtvrtek budou na stánku probíhat s našimi právníky i natáčené rozhovory o stavebním právu, územním plánování a smlouvě o dílo, které si můžete přijít vyslechnout nebo je sledovat on-line na titulní straně webu TZB-info. Na veletrh For Arch se zdarma dostanete pomocí naší čestné vstupenky, kterou naleznete v článku pod tímto odkazem.

Všechny konzultace i rozhovory budou probíhat na veletrhu For Arch 2019 v pražských Letňanech na stánku ESTAV.cz a TZB-info: Hala 1, stánek 1F17.


Mgr. Radek Motzke – advokát

Kdy: středa, 18. 9. 2019
Časový rozvrh: I. blok 10:00 až 11:00, II. blok 13:00 – 15:30, III. blok 16:00 – 18:00
Délka jedné konzultace max. 30 minut.

Chystáte se vydat svoje životní úspory na výstavbu nebo koupi nemovitosti? Pojďte se poradit s právníkem, jak celý proces ochránit a zdárně ho dokončit. Na co si dát pozor při koupi nemovitosti? Co vás čeká na stavebním úřadě? Jak nejen stavět, ale i dostavět kvalitně a za předem stanovený rozpočet? Na tyto i na další dotazy budu odpovídat díky ESTAV.cz celý den zdarma. Přijďte se poradit.“ říká Mgr. Radek Motzke, specialista na stavební právo.


JUDr. Petra Adámková, Ph.D. – právní konzultantka

Kdy: čtvrtek, 19. 9. 2019
Časový rozvrh: I. blok 10:00 – 12:00, II. blok 13:30 – 16:00, III. blok 16:30 – 18:00
Délka jedné konzultace max. 30 minut.

Zájemcům a návštěvníkům stánku ESTAV.cz mohu pomoci zorientovat se v platné legislativě soukromého i veřejného práva spojené s koupí nemovitosti, plánovanou výstavbou či rekonstrukcí nemovitosti, jak optimálně nastavit kupní smlouvu, smluvní vztahy s realizační firmou a technickým dozorem, vysvětlím, jak probíhá stavební řízení a co je třeba pro jeho úspěšné zvládnutí, kdy je třeba se obracet na stavební úřady či na soudy v případě sousedských sporů atd.“ komentuje své možnosti Petra Adámková.

 
 
Reklama