Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Sobotní FOR ARCH - zajímavosti z posledního dne veletrhu

Jestliže v pátek jsme nabídli zdarma právní poradnu, v sobotu pak porovnání cen energií a dodavatelů. Návštěvníci veletrhu mohli využít konzultace s analytikem Kalkulátoru cen energií TZB-info Ing. Janem Schindlerem. Zároveň jsme zachytili 2 novinky pro FOR ARCH 2017 - rozloučení s FS Days a změny v nomenklatuře.

Konzultace cen energií s analytikem kalkulátoru TZB-info Janem Schindlerem
Konzultace cen energií s analytikem kalkulátoru TZB-info Janem Schindlerem

Na dalším doprovodném programu Centra pasivního domu si návštěvníci mohli vyslechnout z úst majitelů, architektů, projektantů a stavebních firem zkušenosti s pasivními domy. Posluchači se mohli dozvědět, jakými zkušenostmi a jakou cestou si museli stavebníci projít, jak probíhala stavba a jak se jim v jejich pasivních domech žije. Přednášeli například Juraj Hazucha, Libor Hrubý či Jan Patka. Dotazy z řad publika směřovaly především na zkušenosti s řízeným větráním domů.

Veletrh nebyl jen o vystavených exponátech, ale i o setkávání významných osobností. Vybrané osobnosti oslovila Regionální televize ve spolupráci s portály TZB-info a ESTAV.cz připravila z veletrhu FOR ARCH samostatnou reportáž:

FOR ARCH 2017

Rozloučení s FS Days

První ohlášenou novinkou pro další ročník mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH je zaměření na nový obor, který se bude zabývat technologiemi v oblasti zabezpečovací techniky, systémů ochrany budov, bezpečnostními službami a v neposlední řadě také IT a kybernetickou ochranou. Vedením tohoto oboru bude rámci FOR ARCH pověřena paní Dita Štěpánová. Zároveň je také letošní rok posledním, kdy se mezi souběžnými akcemi veletrhu FOR ARCH objevil veletrh FS Days (Prague Fire & Security Days) zabývající se problematikou protipožární a bezpečnostní techniky.

Druhou novinkou je veletrh FOR ARCH jako jeden společný svátek stavebnictví

Pořadatel, společnost ABF a.s. opouští koncepci souvěžně promovaných veleltrhů FOR THERM, FOR WOOD a Bazeény, sauny a spa.
Příští FOR ARCH Praha se bude konat 19. - 23. 9. 2017

Perlička na závěr – relaxační pískoviště nejen pro malé stavaře. Letos pouze na stánku TZB-info a ESTAV.cz.
Perlička na závěr – relaxační pískoviště nejen pro malé stavaře. Letos pouze na stánku TZB-info a ESTAV.cz.
 
 
Reklama