Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pozvánka na veletrh FOR ARCH 2018 konaný ve dnech 18. – 22.9. 2018 v areálu PVA EXPO Praha

Srdečně jste zváni Cechem topenářů a instalatérů České republiky a spoluvystavovateli společností Topíte cz s.r.o., TERMO KOMFORT, s.r.o., FV Plast, a.s., ALMEVA EAST EUROPE s.r.o., WAVIN Ekoplastik s.r.o., BCG Technik s.r.o., a společností Walraven s.r.o. do Haly 7, stánek D 11.

V doprovodném programu žáci Střední odborné školy Jarov, Praha 9 se představí s ukázkou ohýbání a pájení mědi, součásti stánku bude funkční model rozvodu topení s čerpadlem, kamerovou technikou pro revizi kanalizace, žáci si připravili i pro návštěvníky veletrhu možnost vyzkoušet si namontovat nástěnnou baterií u umyvadla.

Žáci Středního odborného učiliště plynárenského Pardubice budou především prezentovat plynárenství, obor vzdělání Mechanik plynových zařízení, předvedou některé technologie používané v plynárenství, především ukázky rozvodů plynu v mědi, oceli a plastu a spojování plynovodního potrubí z polyetylenu – svařování na tupo a svařování elektrotvarovkou, včetně plynovodních přípojek, dále předvedou detektory na vyhledávání úniku plynu a analyzátor emisí plynových spotřebičů a dalšími ukázkami odborných dovedností.

Bližší informace k doprovodnému programu naleznete na stránkách veletrhu FOR ARCH 2018

Volné elektronické vstupenky ke stažení na velterh FOR ARCH 2018



Cech topenářů a instalatérů ČR
logo Cech topenářů a instalatérů ČR

Odborné vzdělávání, kurzy a odborné publikace. Tvorba a vydávání odborných publikací Topenářské příručky, Topenářských svazků (TS) a Topenářských pravidel (TP) a cechovního časopisu pro tepelnou techniku a instalaci pod názvem CTI INFO. Účelem a cílem ...

 
 
Reklama