Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Budoucnost dřevostaveb: Co přijde po roce 2020?

Kam bude směřovat budoucnost dřevostaveb? To nastíní největší stavební veletrh FOR ARCH ve dnech 18. až 22. září v PVA EXPO PRAHA.

Veletrh FOR ARCH se bude konat od 18. - 22. září 2018
Veletrh FOR ARCH se bude konat od 18. - 22. září 2018

Na veletrhu FOR ARCH se v sobotu 22. září v rámci Dne stavby bude konat blok přednášek věnovaný dřevostavbám. Jedním z přednášejících bude Ing. Tomáš Hrdlička, jehož přednáška bude zaměřena na téma Revoluce ve stavebnictví: rok 2020. „Po roce 2020 budeme stavět pouze pasivní domy, čeká nás velké zdražování i povinné větrání. I takové zprávy kolují českým internetem,“ říká Tomáš Hrdlička, který přivede mýty z této oblasti na pravou míru. Posluchači se ale od něj dozví také to, jaké budou v blízké budoucnosti požadavky na obálku domu, ale i čím budeme naše domovy vytápět.

Další zajímavá přednáška na téma Kontrola kvality dřevostaveb a kontrola výstavby vašeho domu zazní na FOR ARCHu v podání Ing. Luboše Drahňovského z Výzkumného a vývojového ústavu dřevařského Praha. Pro odborníky z oblasti stavebnictví, ale i pro laiky, kteří o dřevostavbě jako rodinném sídle uvažují, přinese stavební veletrh důležité informace, rady i kontakty. Více info najdete na webových stránkách veletrhu FOR ARCH.


ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 
Reklama