Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Soutěž Bazén roku má své vítěze

Na veletrhu Bazény, sauny & spa, který proběhl minulý týden, byly vyhlášeny výsledky soutěže Bazén roku a Aquapark desetiletí.

Na slavnostním galavečeru u příležitosti konání veletrhu Bazény, sauny & spa byly vyhlášeny výsledky prestižní veřejné celostátní soutěže „Bazén roku 2011“ s novou kategorií „Aquapark desetiletí 2000-2010“. Aquaparkem desetiletí se stal AQUAPALACE Praha, cenu Bazén roku převzali zástupci SPORTOVNĚ RELAXAČNÍHO CENTRA Uherské Hradiště.

AQUAPALACE Praha odbornou porotu zaujal nejen svou velikostí (největší aquapark ve střední Evropě), ale zejména technickým provedením. Právě tento pražský aquapark získal titul Aquapark desetiletí. „Udělená cena celý tým pracovníků Aquapalace Praha i mě osobně velmi potěšila a bereme ji jako výrazné ocenění našeho zařízení odbornou veřejností. Za poslední rok jsme udělali hodně práce na zlepšení našich služeb, na stálém zdokonalování naší technologie především s ohledem na úspory energií. Jsme rádi, že se stáváme pro zákazníky oblíbeným místem zábavy a relaxu, o čem svědčí i umístění na třetím místě v anketě Czech Tourismu v oblíbenosti turistických míst České republiky. Uvedeného ocenění a zákaznické přízně si velmi vážíme a budeme se i nadále snažit Aquapalace rozvíjet a zajišťovat zákazníkům příjemný pobyt,“ říká ředitel Aquapalace Praha Radek Steinhaizl.

V kategorii Bazén roku 2011 zvítězilo SPORTOVNĚ RELAXAČNÍ CENTRUM Uherské Hradiště, které komisi zaujalo propojením venkovní a vnitřní zóny i mimořádnou koncentrací sportovně relaxačních aktivit. „Jsem velmi rád, že přes veškeré dílčí problémy, které po otevření aquaparku nastaly a pro které jsme byli nejednou kritizováni, dostal náš aquapark toto ocenění. Velmi si toho vážíme a určitě se budeme i nadále snažit řešit všechny připomínky a podněty, které povedou ke spokojenosti všech návštěvníků,“ sdělil starosta města Uherské Hradiště Květoslav Tichavský.

„Odborná komise hodnotila celou řadu technických parametrů, od samotného provedení stavby až po použité technologie. Kategorie Aquapark desetiletí kladla důraz na dlouhodobé parametry areálů. Hodnocena tak byla například spokojenost návštěvníků aquaparků, úspora energií či napojení stavby na místní infrastrukturu,“ říká předseda odborné poroty Bohumil Šťastný, který je zároveň garantem výuky předmětu Balneotechnika na ČVUT a místopředseda Asociace bazénů a saun ČR. V kategorii Bazén roku 2011 zaujalo porotu také řešení LETNÍHO KOUPALIŠTĚ v Hradci Králové, WELLNESS Kuřim a CENTRUM VODNÍ ZÁBAVY Kdyně. Do užšího výběru v kategorii Aquapark desetiletí se dostal KRYTÝ BAZÉN Valašské Meziříčí a AQUAPARK Olomouc.

Další informace získáte na stránkách veletrhu.

 
 
Reklama