Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

STAVEBNÍ VELETRHY BRNO a veletrh MOBITEX opět spolu

I v roce 2011 se v tradičním jarním termínu od 12. do 16. dubna 2011 uskuteční Stavební veletrhy Brno a veletrh interiéru a bydlení MOBITEX. Model uceleného komplexu uvedených veletrhů, který zahrnuje všechny obory stavebnictví, technického zařízení budov a interiérového vybavení, měl v roce 2010 premiéru, a podle provedených výzkumů – jak mezi vystavovateli, tak návštěvníky – úspěšnou.

Nejnovější trendy ve stavebnictví, úsporách energií a interiéru

Šestnáctý ročník Stavebních veletrhů Brno se bude věnovat celosvětově atraktivním tématům, zejména pak energeticky úspornému stavění, úsporám energií, alternativním zdrojům energií a vytápěcí technice. Všechna témata budou rozvíjena pod společným souhrnným názvem Energie pro budoucnost. Úspory energií se dotýkají nejen oblasti technického zařízení budov, ale i oborů zdicích materiálů, oken, dveří, izolačních materiálů, konstrukčních systémů a ostatních stavebních materiálů a produktů pro stavebnictví. Na Stavebních veletrzích Brno v roce 2010 byla tato tematika zajímavá pro 83 % návštěvníků.

Největší prezentace stavebních strojů ve střední a východní Evropě

Mezi hlavní témata nadcházejícího ročníku Stavebních veletrhů Brno bude bezesporu patřit také prezentace firem z oboru stavebních strojů, které se po dvou letech, kdy se představovaly na veletrzích v Mnichově a Paříži, předvedou opět v plné kráse právě v Brně.

Proč se zúčastnit Stavebních veletrhů Brno?

Stavební veletrhy Brno se vyznačují stabilní, vysoce odbornou strukturou návštěvníků: 55 % z nich pracuje v oboru samém nebo příbuzném. Další výhodou je, že Stavební veletrhy Brno jsou návštěvníky hodnoceny jako nejpřínosnější informační zdroj při plánování rekonstrukce či stavby. Z nezávislého průzkumu mezi návštěvníky dále vyplynulo, že návštěvníci veletrhu plánují rekonstrukci interiéru (37 %), exteriéru (26 %), stavbu či nástavbu domu (22 %), nebo vybavení interiéru (45 %) - všichni vystavovatelé tak mají jedinečnou možnost oslovit na 80 000 návštěvníků veletrhu, kteří mají skutečný zájem o jejich produkty a aktivně tyto informace vyhledávají!

Stavební veletrhy Brno 2011 představují mimořádnou příležitost pro každého, dovědět se o novinkách v nabídce produktů a služeb, konkrétních výrobcích a současných oborových trendech. A hlavně - výjimečná je možnost osobně se na vše zeptat a všechno si i vlastnoručně vyzkoušet. Vystavovatelé přitom mohou na místě demonstrovat konkrétní produkty a tipy a zároveň bezprostředně reagovat na dotazy návštěvníků.

Více informací naleznete na www.stavebniveletrhybrno.cz.


Veletrhy Brno, a.s.
logo Veletrhy Brno, a.s.

Největší realizátor veletrhů a výstav v České republice s více než třicetiletými zkušenostmi v oboru. Hlavními obory činnosti je poskytování obchodních (výstavářských) služeb pro podniky a pronájem vlastních nemovitostí (výstavních ploch a pavilonů). ...