Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nevšední krása stavebních strojů na brněnském výstavišti

Letošní ročník Stavebních veletrhů Brno upevní své prvenství mezi stavebními veletrhy nejenom v rámci České republiky, ale i v celé střední a východní Evropě.

Na dubnových Stavebních veletrzích Brno se opět v celé své kráse představí největší přehlídka oboru stavebních strojů, které se v uplynulých po 2 letech prezentovaly na veletrzích v Paříži a Mnichově. Stavební stroje se budou prezentovat na volných plochách P a Z. Letošní novinkou v umístění, která bude jistě lahodit oku návštěvníka, bude prezentace krásy stavebních strojů hned za hlavní vstupní branou do areálu brněnského výstaviště, tedy netradičně volných plochách v okolí pavilonu A.

Lídři oboru potvrzují důležitost Stavebních veletrhů Brno!

Téměř 4 měsíce před zahájením veletrhu jsou již přihlášeni všichni lídři oboru stavebních strojů, za všechny můžeme zmínit např. Phoenix-Zeppelin, Liebherr Stavební stroje ČR, Terramet, Agrotec představí stroje světových značek New Holland a CASE, Kuhn_Bohemia, Staves, Volvo Stavební stroje ČR, NET, CIME, Kohlschein, Ammann Asphalt, Wacker Neuson, Manitowoc Crane Group, Tesas, Top, Avia Ashok Leyland Motors, Atlas Copco, a mnozí další.

Co se děje na poli IBF a SHK

Další skutečností, která svědčí o kvalitě veletrhu a jeho vysoké prestiži, je nezanedbatelná účast ostatních oborů Mezinárodního stavebního veletrhu IBF, a Mezinárodního veletrhu SHK - ve všech oborech stavebnictví, technického zařízení budov, ale i interiéru jsou již dnes přihlášeni všichni lídři oborů. Z oblasti vytápění můžeme například jmenovat firmy KORADO, Variant nebo REGULUS, v otvorových výplních společnosti MASONITE (dveře), PERITO (okna, dveře), FENESTRA (okna), TRIDO, LOMAX (vrata). Z oblasti izolací například JUTA nebo SAINT-GOBAIN ISOVER CZ, a za střechy jmenujme například firmu TONDACH. Ze sanitární techniky a vybavení koupelen pak společnosti USSPA, TEIKO, P.M.H. - Invest & Trade. Nesmíme zapomenout ani na firmy spojené se samotnou realizací staveb, které zastupují například firmy HOCHTIEF, Ekonomické stavby, HAAS FERTIGBAU nebo MARSTEEL. Za obory konstrukčních systémů jmenujme například IP systém, PREFA BRNO, P-SYSTEMS nebo FERRUM, ze stavebních materiálů pak BEST, DITON, KM Beta, LIAS VINTÍŘOV nebo WIENERBERGER, PORFIX - pórobeton. Řady vystavitelů doplňují účastníci z řad odborných asociací a cechů, jako například Cech topenářů a instalatérů, Společnost pro technologii prostředí, Asociace prodejců topenářské technika.

Green Building má nejen na veletrhu zelenou

Šestnáctý ročník komplexu Stavebních veletrhů Brno se bude věnovat celosvětově atraktivním tématům, zejména pak energeticky úspornému stavění, úsporám energií, alternativním zdrojům energií a vytápěcí technice. Všechna témata budou rozvíjena pod společným souhrnným názvem Green Building. Energeticky úsporná řešení budou prezentovány jednak na stáncích jednotlivých vystavovatelů, ale i v odborném doprovodném programu, který je již tradičně připravován s odbornými asociacemi a partnery veletrhu.

Kompletní přehlídka nejen oborů stavebnictví

Souběžně se Stavebními veletrhy Brno a veletrhem interiéru MOBITEX se v tradičním jarním termínu - od 12. do 16. dubna 2011 uskuteční také specializovaný Mezinárodní veletrh investic, podnikání a rozvoje v regionech URBIS INVEST a Mezinárodní veletrh komunálních technologií a služeb URBIS TECHNOLOGIE. Dochází tak k doplnění již tradiční nabídky stavebních oborů, technického zařízení budov a interiéru o prezentaci investičních příležitostí, podpor podnikání a komunálních technologií a služeb.

Neváhejte se přihlásit

Stále je možnost se přihlásit na Stavební veletrhy Brno, které byste určitě neměli zmeškat. Neodkládejte své rozhodnutí - vyplňte přihlášku na veletrh co nejdříve. Formulář můžete vyplnit snadno a rychle přímo ve svém počítači.

Více informací naleznete na www.stavebniveletrhybrno.cz.


Veletrhy Brno, a.s.
logo Veletrhy Brno, a.s.

Největší realizátor veletrhů a výstav v České republice s více než třicetiletými zkušenostmi v oboru. Hlavními obory činnosti je poskytování obchodních (výstavářských) služeb pro podniky a pronájem vlastních nemovitostí (výstavních ploch a pavilonů). ...