Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Analyzátor spalin AFRISO - Bluelyzer ST

AFRISO představuje nejmenší analyzátor spalin s barevným displejem,rozhraním Bluetooth SMART a s překvapivým množstvím funkcí. Díky CAPBs lze základní měření rozšířit o 4 Pa test, detekci plynu a ...

Analyzátor spalin BLUELYZER ST má jednoduché ovládání v češtině, je vhodný pro kapalná a plynná paliva a ideální pro seřízení kondenzačních kotlů. Měří O2, CO do 6 000 ppm, teplotu, tah a tlak. Z nameřených hodnot počítá účinnost, ztráty, rosný bod a CO2 a CO neř.

Jde o 4 přístroje v jednom: analyzátor, detektor CO, diferenční teploměr a digitální tlakoměr.

Naměřené hodnoty lze uložit na SD kartu, vygenerovat z nich Qr kod nebo vytisknout na tiskárně. BLUELYZER ST je standardně vybaven rozhraním Bluetooth SMART, což umožňuje efektivní využití mobilní aplikace Eurosoft Mobile App, která je k dispozici zdarma Google play a App store. BLUELYZER ST lze rozšířit o další měření díky měřícím modulům CAPBs.

Tyto přesné externí sondy s výstupem Bluetooth SMART posílají měřené hodnoty do analyzátoru, který je zobrazuje a dále zpracovává. Takto lze měřit 4 Pa test,  detekovat  zemní plyn, provádět tlakové zkoušky, měřit teplotu, vlhkost, tlak a diferenčních tlak.


AFRISO, s.r.o.
logo AFRISO, s.r.o.

* Měření teploty a tlaku * Kontrolní a měřící přístroje * Analýza spalin * Hladinoměry a regulační přístroje * Snímače mezních hodnot * Indikátory netěsnosti * Soupravy pro vložkování nádrží * Vybavení nádrží * Filtry topného oleje * Příslušenství pro ...

 
 
Reklama