Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinky z oborů bezpečnosti připravuje veletrh FSDays 2016

Ve dnech 20. – 24. září 2016 se letňanský výstavní areál PVA EXPO PRAHA stane významným místem setkání odborníků z oblasti bezpečnosti. Přípravy již 8. ročníku mezinárodního veletrhu nejnovějších trendů v oboru protipožární a zabezpečovací techniky, systémů a služeb PRAGUE FIRE & SECURITY DAYS 2016 (FSDays 2016) jsou v plném proudu.

V letošním roce představí veletrh FSDays opět nejžhavější novinky z oborů bezpečnosti. Nejnovější trendy, řešení a postupy v systémech protipožární ochrany, zabezpečení, ostraze a ochraně objektů i systémech pro inteligentní budovy budou prezentovat zástupci významných českých i zahraniční značek,“ sděluje Aleš Beneš, ředitel společnosti Mascotte s. r. o., která stojí za kompletní organizací veletrhu.

FSDays si za dobu svého trvání získal pověst kvalitního odborného veletrhu. Orientuje primárně na odborného návštěvníka z řad montážních a realizačních firem, odborníky z nejširšího spektra oborů bezpečnosti, bezpečnostních složek státu, tj. organizátorem a partnery akce pečlivě vybraných a pozvaných cílových skupin návštěvníků. Oslovuje tak k prezentaci a propagaci svých produktů a služeb především společnosti - výrobce, dovozce a distributory jednotlivých světových značek zabezpečovací techniky.

V souvislosti se souběžně konaným stavebním veletrhem For Arch si samozřejmě své místo mezi vystavovateli úspěšně nacházejí i firmy specializující se na „konečného spotřebitele“ - zákazníka se zájmem o bezpečnostní systémy pro domácnosti, rodinné domy, bytové domy, firmy, … apod.

 
 
Reklama