Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Navštivte Knauf na Hasičských slavnostech v Litoměřicích

Šestý ročník Hasičských slavností v Litoměřicích nabízí tradičně bohatý program, těšit se můžete mimo jiné na velkolepou hasičskou hudební fontánu.

Knauf je partnerem Hasičských slavností v Litoměřicích, které začínají již tento pátek 6.6.2014! Přijďte se pobavit a navštivte náš stánek v areálu Výstaviště Zahrada Čech v Litoměřicích ve dnech 6. - 7.6.2014.

Celorepublikový sraz hasičstva spojený s výstavou hasičské techniky je velikým svátkem nejen pro samotné hasiče, ale i milovníky tradic, řemesla a hasičské techniky. Jedná se o největší setkání tohoto druhu u nás. Akce si získala své jméno i v zahraničí, mezi vystavovateli se opakovaně objevily také hasičské sbory z okolních států. Hasičské slavnosti Litoměřice, konané vždy jednou za 3 roky.

Letošní slavnosti jsou pořádány v náhradním termínu za zrušené Hasičské slavnosti v roce 2013, kdy většinu území Ústeckého kraje zasáhly povodně. Hasičské slavnosti Litoměřice se skládají z dvoudenní výstavy na litoměřickém výstavišti a sobotního slavnostního nástupu a průvodu hasičů s technikou z litoměřického Mírového náměstí na výstaviště. Na výstavišti je především vystavena historická hasičská technika v majetku dobrovolných hasičských sborů, doplněná o prezentaci současné nejmodernější techniky Hasičského záchranného sboru ČR a Armády ČR.

Výstavními dny jsou pátek a sobota. Pátek je zaměřen na školy a školní výpravy, pro které jsou připraveny soutěže s hasičskou tematikou, ukázky z činnosti mladých hasičů a mnoho dalšího. V sobotu proběhne slavnostní nástup a průvod hasičů na litoměřickém náměstí za účasti vrcholných představitelů naší země včetně významných osob kulturního a společenského života.

Nosným prvkem oslav je rozsáhlá výstava historické hasičské techniky (ruční stříkačky, parní stříkačky, automobily), doplněná o expozici hasičských uniforem, přileb tiskovin a modelů. Chybět ale nebude ani nejnovější hasičská a záchranářská technika včetně speciální techniky užívané při chemických haváriích a moderních vrtulníků Policie ČR. Závěrem oslav je sobotní večerní program na Lodním náměstí, který je zaměřen na prezentaci speciální hasičské techniky (vrtulníky, lodě, speciální vodní děla apod.), nasazovanou v boji proti živelným katastrofám a v boji s živelnými pohromami. Zde dojde k vrcholné prezentaci HZS ČR Na konci celého večera připraví členové dobrovolných hasičských sborů pro návštěvníky Hasičskou hudební fontánu.


Knauf Praha s.r.o.
logo Knauf Praha s.r.o.

Společnost KNAUF Praha s.r.o. působí na českém stavebním trhu od roku 1991. Je jedním z nejvýznamnějších výrobců stavebních materiálů v oblasti sádrokartonových produktů a systémů. Značka Knauf je vždy spojována s vysokou kvalitou a nadstandardním ...

 
 
Reklama