Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Protipožární program Pyroplex® u společnosti OKENTĚS

Pyroplex Limited nabízí protipožární zpěňující těsnění pro dřevěné, kovové dveře, zpěňující zasklívací těsnění na dveře a stěny a škálu konstrukčních produktů včetně protipožárních manžet, potrubního těsnění, tmelů a pěn.

Protipožární Program systém Pyroplex

Anglická společnost Pyroplex Limited má více než 30-leté zkušenosti ve výrobě protipožárních pasivních materiálů. Značka Pyroplex® je velmi dobře známá a zavedená na trhu pasivních protipožárních materiálů nejen v Evropě, ale i po celém světě.

Pyroplex Limited nabízí širokou škálu protipožárních zpěňujících těsnění pro dřevěné, kovové dveře-použitelné pro nové aplikace i rekonstrukce, zpěňující zasklívací těsnění na dveře a stěny a odpovídající škálu konstrukčních produktů včetně protipožárních manžet, potrubního těsnění, tmelů a pěn.

Všechny Pyroplex výrobky prošly rozsáhlými zkouškami ve Velké Británii, v Evropě a po celém světě dle národních a mezinárodních norem.

Společnost Pyroplex® Limited má také zaveden systém řízení jakosti, který splňuje požadavky ISO 9001:2008.

Protipožární Program Pyroplex® zahrnuje:
  • Dveřní produkty
  • Zasklívací produkty
  • Stavební produkty
Více informací o produktech Pyroplex ®
OKENTĚS, a.s.
logo OKENTĚS, a.s.

Velkoobchod - prodáváme okenní a dveřní těsnění, stavební a bytové kartáče, padací prahy, přechodové lišty. V nabídce máme také stavební chemii, kování pro okna i dveře, metry, hmoždinky, elektronářadí, rychlosvěrky... KATALOG PRO FIRMY ZDARMA! Dodávky ...

 
 
Reklama