Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Design Plus powered by ISH 2019 – potěšení pro oko i ze slov poroty. Část 1.

Každý, kdo se zabývá oborem TZB, je určitě rád, pokud používané výrobky plní nejen svoji technickou funkci, jsou ergonomické, ale i dobře vypadají.

Vybrat takové bylo i letos základním cílem poroty soutěže Design Plus, za kterou stojí podpora od veletrhu ISH. V následujícím přehledu se můžete seznámit s oceněnými exponáty veletrhu, potěšit oko, ale i se inspirovat mezinárodními trendy.

DN Series | Comfort Close - Duschkabine

DN Series | Comfort Close - Duschkabine (Výrobce: Blue Sanitary Ware)
Výrobce: Blue Sanitary Ware

Elegantní sprchová kabina v moderním Loft stylu na sebe upozorňuje důsledně redukovaným designem. Příjemně hladký a automaticky fungující zajišťovací mechanismus, který je integrován do lišty, také vyřešil statické vlastnosti filigránového profilového rámu. Velmi kvalitní design, který funguje bez rukojeti díky mírně vyčnívajícím skleněným dveřím.

DT(QT) Series - Duschkabinengriff

DT(QT) Series - Duschkabinengriff (Výrobce: Blue Sanitary Ware)
Výrobce: Blue Sanitary Ware

Díky příjemně měkkému poloměru rohů, trvale protáhlým plochám i ostrému okraji je rukojeť a příslušenství této řady velmi elegantní a vysoce kvalitní. Je příkladem přísnosti, přesnosti a puristické estetiky v sofistikovaném prostředí koupelny.

IntrCooll - Klimaanlage

IntrCooll - Klimaanlage (Výrobce: Sinnack Backspezialitäten)
Výrobce: Sinnack Backspezialitäten

Ve srovnání s konvenčními klimatizačními řešeními IntrCooll slibuje úsporu provozních nákladů až o 80 procent. Venkovní plášť a zvenčí viditelné součásti jsou vyrobeny z hliníku s odolností vůči korozi včetně působení slané mořské vody a také byly navrženy vizuálně přitažlivé s mírně zkosenými hranami. Úspěšný design vysoce technického produktu.

Dachs 5.5 - Blockheizkraftwerk

Dachs 5.5 - Blockheizkraftwerk (Výrobce: SenerTec)
Výrobce: SenerTec

Dachs Generation 2 je nejmodernější kogenerační jednotka, která vyrábí teplo a současně elektřinu. Z vnějšku nenáročná, ale uvnitř velmi přesvědčivá s high-tech úrovní. Ekologické a ekonomické řešení pro rezidenční, administrativní a kancelářské budovy s kompaktním designem.

Step-by-Step - Heizkörper

Step-by-Step - Heizkörper (Výrobce: Tubes Radiatori Srl)
Výrobce: Tubes Radiatori Srl

S povrchem z eliptických, lisovaných hliníkových prvků se tento radiátor hlásí svou silnou architektonickou přítomností a dekorativní funkcí. Nadčasově elegantní design, který dává místnosti zvláštní nádech.

Funke FHS-Kupplung - Rohrkupplung für den Sanitärbereich

Funke FHS-Kupplung - Rohrkupplung für den Sanitärbereich (Výrobce: Funke Kunststoffe GmbH)
Výrobce: Funke Kunststoffe GmbH

Článková spojka FHS slibuje rychlé, flexibilní a utěsněné řešení pro připojení vodovodních potrubí v rozsahu vnějších průměrů od 40 do 110 mm, která jsou složena z různých materiálů a povrchových konstrukcí. Významná a inteligentně řešená inovace, která může být použita uvnitř i venku, v zemi nebo jako skrytá instalace.

The One - WC

The One - WC (Výrobce: ARTCERAM SRL)
Výrobce: ARTCERAM SRL

Klozet One překvapuje inovativním sedákem s víkem. Oba se rychle a snadno zvedají a stejně snadno se i čistí. Idea, která je stejně estetická, jak je rozumná, která nejen vizuálně vyniká díky čistému designu, ale také se zabývá aspektem hygieny.

 
 
Reklama