Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ISH China & CIHE 2017 poprvé představí řešení pro inteligentní domácnost

ISH China & CIHE je v Asii přední událostí v oboru TZB, která se bude konat ve dnech 18. – 20. května 2017. Veletrhu se zúčastní více než 1 300 vystavovatelů a obsadí všech 8 hal New China International Exhibition Center pokrývajícího více než 97 000 m2.

Očekává se, že veletrh ISH China & CIHE 2017 navštíví přes 55 000 domácích i zahraničních odborníků. Home Comfort Zone (zóna domácího komfortu) v hale E4 bude v roce 2017 modernizována a představí se v ní produkty a technologie související s inteligentní domácností, jako například systémy TZB, domácí zábavní systémy a inteligentní domácí spotřebiče. K vidění budou také produkty na čištění vody i vzduchu.

Kromě toho bude na veletrhu představen kompletní sortiment energeticky úsporného vytápění, vytápění obnovitelnou energií, ústředního topení, inteligentního řízení, výrobky a technologie pro zásobování vodou a odvodňování. Svou účast potvrdili zahraniční vystavovatelé z Německa a Itálie, stejně jako domácí firmy z provincie Zhejiang.

Organizovány budou také souběžné akce na vysoké odborné úrovni s cílem šířit nejnovější informace o trhu a poskytovat aktuální informace o čínské politice úspor energie.

Pro více informací navštivte http://ishc-cihe.hk.messefrankfurt.com nebo napište na e-mail info@ishc-cihe.com.

ISH China & CIHE

ISH China & CIHE 2017 debuts intelligent household solutions

ISH China & CIHE, a member under Messe Frankfurt’s ISH brand, is Asia's premier HVAC and plumbing event. To be held from 18 – 20 May 2017, the show will host more than 1,300 exhibitors who will occupy all eight halls of the New China International Exhibition Center that spans over 97,000 sqm. More than 55,000 professional domestic and overseas visitors are expected.

The show’s Home Comfort Zone in Hall E4 will be upgraded in 2017 to debut intelligent household products and technologies, featuring HVAC systems, home entertainment systems and intelligent home appliances. Products for water and air purification will also be on display.

Besides, the fair will showcase a comprehensive collection of energy-saving heating, new energy heating, district energy, intelligent control, building water supply and drainage products and technologies. Overseas pavilions from Germany and Italy as well as a domestic pavilion from Zhejiang Province have confirmed their participation. Furthermore, high-level concurrent events will be organised to spread the latest market information and provide up-to-date information on China’s energy saving policies.

For more information, please visit http://ishc-cihe.hk.messefrankfurt.com or email info@ishc-cihe.com.

 
 
Reklama