Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Bezpečnost již příští týden v Norimberku na Perimeter Protection

Perimeter Protection v lednu v Norimberku již 17. do 19. ledna 2023. Rozhovor s Terezou Eliášovou o zajímavých tématech na letošním veletrhu v Norimberku.

Tereza Eliášová, PROveletrhy, foto estav.tv
Tereza Eliášová, PROveletrhy, foto estav.tv

Řešíte-li otázky, jak co nejlépe chránit venkovní plochy před vandalismem, krádežemi nebo průmyslovou špionáží, zajistěte si vstupenku zdarma na veletrh Perimeter Protection v lednu v Norimberku.

Od 17. do 19. ledna 2023 se opět na norimberském výstavišti setkají odborníci na perimetrickou ochranu, oplocení a zabezpečení budov!

Přehled všech vystavovatelů a jejich výrobků, mezi které patří ploty, závory, vstupní kontrolní zařízení, brány do areálů, dále pak nejnovější kontrolní a kamerové systémy, videokamery, alarmy, hlásiče pohybu a software pro zabezpečení budov.

Vstupenka zdarma

Bezplatnou permanentní vstupenku si zajistíte registrací e-kódu CZ4PP23

Pro více informací k veletrhu Perimeter Protection kontaktujte výhradní zastoupení NürnbergMesse pro ČR, společnost PROveletrhy s.r.o., tel.: 775 66 37 00, info@proveletrhy.cz

Více zajímavých videí na estav.tvOn-line televize pro architekturu, stavbu a bydlení

Využijte příležitost zúčastnit se zajímavých diskusí, odborných přednášek a rozšířit networking. Velmi zajímavým doplňkem veletrhu Perimeter Protection je speciální přehlídka U.T.SEC, která je zaměřena na aktuální téma o technických, právních a praktických možnostech využití dronů a dalších bezpilotních technologií a obrany před nimi.

 
 
Reklama