Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Rytíři Jedi za ochrannými sítěmi šetří náklady při rekonstrukci

Ochranné sítě zlepšují bezpečnost práce, snižují náklady rekonstrukce a chrání majetek a obyvatele. Přitom jsou opomíjeným bezpečnostním prvkem při rekonstrukcích fasád a střech.

Použití ochranných sítí při rekonstrukcích fasád a střech zvyšuje bezpečnost práce, chrání okolí stavby v hustě obydlených lokalitách a snižuje celkové náklady na rekonstrukci.

Rekonstrukce střech nebo fasád ve městech, obydlených lokalitách nebo památkových zónách vyžaduje větší péči o bezpečnost práce. I přesto bývají ochranné sítě podceňovaným bezpečnostním prvkem. 

Při rekonstrukcích fasád a střech je zabezpečení pracovních ploch pro tým STARWORK jedním z nejdůležitějších faktorů každé zakázky. 

Montáž ochranných sítí

Ochranné sítě jsou nepostradatelné při zabezpečení zvětralých padajících fasád a zabezpečení střech v havarijním stavu. Někdy navíc musí i rytíři Jedi čekat na příslušná povolení a bojují proti dalším temným silám, které neumožňují okamžitou rekonstrukci budovy v havarijním stavu.

Právě tam je montáž ochranných sítí ideální zbraní proti nebezpečí a škodám na majetku, které může způsobit další chátrání budovy před její nutnou rekonstrukcí.

Navíc je montáž ochranných sítí mnohem úspornější, protože není potřeba tak velký zábor veřejného prostranství a přeparkování aut. V případě použití montážních sítí je potřeba jen třetinový zábor oproti stavbě lešení, což snižuje významně náklady rekonstrukce i dobu celkové rekonstrukce.

Prozkoumejte práci STARWORK na webu.

Prozkoumejte reference


STARWORK z lana cokoliv s.r.o.
logo STARWORK z lana cokoliv s.r.o.

STARWORK je tým profesionálů, který se specializuje na výškové práce a stavební práce ve výškách z lana, lešení a v těžko dostupných terénech. Jsme experti na Fasády, Střechy, Montáže a Sanace.

 
 
Reklama