Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Technická knihovna na Promat.tech

Když jsme před časem Promat – zákazníkům dávali na vědomí, že jsme vydali v pořadí již 6. vydání katalogu PBS dle EN, věděli jsme, že časem přijdou menší či větší úpravy, změny i nové katalogové listy.

A ačkoliv uplynula od vydání katalogu relativně krátká doba, zmíněná situace již nastala.

Ti z Vás, kteří s Promatem spolupracujete léta, víte, že na internetových stránkách firmy Promat v sekci „ke stažení“ – odkaz zde: https://ww3.promatpraha.cz/ke-stazeni/, případně na stránkách věnovaných školení kontrolních techniků PBZ firmy Promat – odkaz zde: https://kontrolnitechnik.cz/ke-stazeni/, jsou tyto katalogy k dispozici. Ale ani zde nejsme z technických důvodů schopní provádět změny „okamžitě".

Protože nelze nákladně tištěnou formou vydávat katalog v tak krátkém časovém rozpětí znova a protože chceme, aby naši zákazníci měli možnost pracovat s tou nejaktuálnější formou katalogu, dáváme Vám na vědomí, že jsme zřídili technickou knihovnu firmy Promat a na ní se budeme snažit tyto změny provádět v opravdu krátkém čase. Zmíněnou technickou knihovnu naleznete zde: www.promat.tech.

Doufáme, že se v příjemném uživatelském prostředí rychle zorientujete a díky tomu, že katalog takhle budete mít po ruce doslova na každém kroku (stačí si v chytrém telefonu dát do adresáře výše zmíněný odkaz), budete na jednáních na stavbě či v kanceláři excelovat rychlým a správným rozhodnutím. V neposlední řadě platí nabídka „přítel na telefonu“ a naši technici v terénu (odkaz zde: https://ww3.promatpraha.cz/kontakty/divize-pozarni-bezpecnost-staveb/) jsou Vám plně k dispozici.

Technická knihovna Promat – více informací


Promat s.r.o.
logo Promat s.r.o.

Promat se zabývá preventivní protipožární ochranou staveb; působí již řadu let v různých zemích Evropy i světa. Naším cílem je zajistit protipožární ochranu komplexů budov pomocí projektových řešení. Vyvinuli jsme speciální protipožární systémy pro ...

 
 
Reklama